Home / Sport / Calificare în sferturile Cupei la futsal, obținută la pas

Calificare în sferturile Cupei la futsal, obținută la pas

Distribuie

futsalCampioanan României la futsal, City’us Târgu-Mureș a învins joi seara pe teren propriu formația Muncitorul Reșița cu scorul de 8-1 (2-1), într-o partidă din cadrul „optimilor” Cupei României. Au înscris: Paulo Ferreira (minutele 5 și 18), Ruxandari (min. 29), Țipău (min. 31), Răducu (min. 31și 37), Szöcs (min. 33), Cătinean (min. 39), respectiv Fedor (min. 19). După dubla victorie din campionat, nu se punea problema calificatei în „sferturi”, aceasta fiind decisă într-o singură manșă. Reșițenii, învinși categoric în campionat în urmă cu doar câteva zile, scor 12-2, au fost mult mai concentrați pe apărare și au rezistat cu un singur gol primit aproape până la finalul primei reprize, încercând să iasă periculos pe contraatac. Ferreira a deschis rapid scorul și tot el a reușit dubla înainte de intrarea în penultimul minut, în urma unei combinații rapide. Mureșenii au jucat relaxați în continuare și oaspeții au profitat imediat de o eroare a apărării, intrând la vestiare cu handicap de un singur gol.

Serie de bare, sarabandă de goluri la reluare
Primele cinci minute ale părții secunde au fost de-a dreptul antologice. Pe fondul dominării mureșenilor, reșițenii au avut două ocazii mari de a restabili egalitatea, în timp ce campionii au trimis nu mai puțin de patru ori mingea în bară. Desprinderea a venit abia după nouă minute de joc, la o fază în care Bogdan Covaci l-a servit ideal în fața porții pe Liviu Ruxandari. Acesta a întors serviciul altui coechipier după doar două minute, când a preluat mingea în careu și i-a pasat lui Vlad Țipău, care a dus scorul la 4-1. În același minut, Emil Răducu a înscris din lateral cu ajutorul portarului, care a respins primul șut la același Răducu, iar a doua oară în plasa propriei porți. Seria golurilor a continuat după alte două minute, când Szöcs Lászlo a reluat puternic mingea trimisă din lovitură de colț. Jocul s-a mai calmat după seria de patru goluri în tot atâtea minute și mureșenii au trecut din nou la schemele cu portarul jucător, rolul fiind îndeplinit de Mimi Stoica. Aceasta a dat roade în minutul 37, când apărarea oaspeților a fost făcută șah-mat și Răducu a reușit dubla din pasa lui Szöcs. Reșițenii au scos și ei portarul, dar i-a costat, portarul mureșenilor Răzvan Cătinean reușind să stabilească scorul final în penultimul minut, trimițând în poarta goală.
Mureșenii trec fără emoții mai departe și își așteaptă în drumul spre redobândirea trofeului adversara din „sferturi”, după o etapă cu mai multe mari surprize. Până în acest moment se cunosc 7 echipe calificate în sferturi. Alături de mureșeni se mai află: Autobergamo Deva, Imperial Wet Miercurea Ciuc (L2), CSMS Iași, Colțea Brașov (L2), Concordia Chiajna și United Galați. Ultima formație se va stabili după jocul dintre Bukovina Vicov (L2) și Dunărea Călărași.
City’us a început jocul cu: Carlao- Mimi Stoica, Ruxandari, Răducu și Țipău. Au mai evoluat de-a lungul partidei: Cătinean- P. Ferreira, F. Aguiar, C. Ribeiro, M. Duque, Szöcs, Paulinho, Covaci, Alex Șomodi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.