Home / FC Municipal / Calificarea în finală se decide la Cluj

Calificarea în finală se decide la Cluj

Distribuie

IMG_8673În prima manșă a semifinalei Cupei României la fotbal, ASA Târgu-Mureș a încheiat miercuri seara la egalitate partida disputată pe teren propriu, 0-0 cu CFR Cluj. A fost al doilea meci disputat la Târgu-Mureș în acest sezon între cele două echipe încheiat fără gol. Partida a fost una foarte disputată, ambele echipe căutând în primul rând să nu primească gol, astfel încât ocaziile de poartă au fost foarte rare. Clujenii au dominat primele minute, cu un control mai bun al balonului. ASA a echilibrat jocul și a avut două cornere consecutive, încheiate cu un prim șut, imprecis, expediat de Pârvulescu. CFR a făcut un presing care nu a permis mureșenilor să se apropie de poartă. În minutul 11, la un contraatac tăios al CFR-ului, Bruno a trimis în careu, dar Nascimento a ratat reluarea. După două minute, ocazie bună la poarta lui Mincă. Dedov trimite o centrare de pe stânga, dar Costa reia din 6 metri cu capul pe lângă poartă. Urmează minute cu joc de luptă la mijlocul terenului, fără ocazii la cele două porți. În minutul 28, Gabriel Mureșan a trimis un șut spre poartă, dar departe de țintă. Finalul a aparținut mureșenilor, care au avut două faze periculoase în careul oaspeților, dar de fiecare dată acestea au rămas fără finalizare. Repriza s-a încheiat cu o lovitură liberă executată de Dedov, la care Mureșan și Marius Constantin nu au ajuns la balon, iar Costa a fost semnalizat în ofsaid.

Repriză mai animată, tot fără gol
Partea a doua a început cu o fază periculoasă, la care Costa a preluat prea larg, iar Țucudean a fost blocat de Larie. În minutul 51 s-a consumat una dintre cele mai frumoase faze. Gabi Matei a pătruns pe dreapta, a centrat la marginea careului, Jazvic a reluat din prima, dar Mincă a respins de sub transversală. În minutul 56, clujenii au trimis singurul șut pe spațiul porții, prin Filipe, de la 30 de metri, dar Stăncioiu a fost la post. După alte două minute, la un contratac al mureșenilor, Gorobsov i-a pasat lui Costa, dar încercarea acestuia de a-l depăși pe Mincă, ieșit în afara careului a întâlnit capul portarului clujenilor. În minutul 66, Marius Constantin reia din vole de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Mureșenii domină de minute bune, dar nu reușesc să-și creeze situații clare de gol. Pârvulescu a trimis și el un nou șut imprecis, iar Țucudean a trimis cu capul peste poartă. Ultimele minute s-au jucat pe contre, fiecare echipă încercând să dea lovitura, dar fără să neglijeze faza defensivă. Partida s-a încheiat fără gol, calificarea în finală urmând să se decidă în returul de la Cluj, care se va juca în 20 aprilie.
Au evoluat formațiile:
ASA: Stăncioiu- G.Matei, Balaur, M. Constantin, Pîrvulescu, Jazvic (54 L.Buș), Mureșan (74 Voiculeț), Gorobsov, Dedov, R. Costa (63 Mutu), Țucudean.
CFR: Mincă- Coelho, Larie (79 A.Mureșan), L.Goian, Camora, Gomelt, Petrucci, Vitor Bruno, Gomez Nascimento (64 Juan Carlos), Jakolis (72 Păun), Lopez


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.