Ludușenii dau startul la curățenia de primăvară Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Ludușenii dau startul la curățenia de primăvară

ludus

În aceste zile de primăvară timpurie, toaletarea copacilor necesită un nivel mărit de grijă pentru menținerea protecției lor, a aspectului estetic și siguranței cetățeanului.

”În această săptămână am demarat acțiuni de toaletare a copacilor și de îngrijire a spațiilor verzi din oraș. Am considerat o prioritate toaletarea tuturor arborilor ale căror crengi constituie un pericol pentru bunuri și persoane. Pe baza solicitărilor venite din partea locatarilor și după primirea avizului favorabil al Biroului Zone Verzi din cadrul Primăriei, vom încerca să acționăm în toate zonele cu probleme” a declarat Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

Totodată, Primăria Luduș demarează procesul de ridicare a deșeurilor nemenajere, care se va face în zilele de sâmbătă ale fiecărei luni, începând cu luna martie. În prima sâmbătă a lunii se vor colecta de pe străzile Liliacului, Răsăritului, Uzinei, Rozelor, Nouă, Castanilor, Viorelelor, Salcâmilor, Dobrogea, Ciocârliei și Lalelelor.

În a doua sâmbătă a lunii de pe străzile Republicii, Tineretului, Tâmplarilor, Turzii, Primăverii, A.Iancu, De Sus, Bujorilor, Amurgului, Lămâiței, Gh. Barițiu, Mureșului, Plopilor, Cinema, Vânătorilor, Mărășești, A.Vlaicu, Piața Unirii, Grecilor, Oarba, Florilor, Mică, Bisericii, Cioarga, Crângului. În a patra sâmbătă a lunii de pe străzile N.Grigorescu, Gării, Mioriței, Feroviarilor, Grădinilor, Policlinicii, Pieții, B-dul 1 Decembrie, Aleea Parcului, Recoltei, Zorilor, Trandafirilor, 1 Mai, Crinului, Ghioceilor, Libertății, Topitoriei, zăvoiului, Pajiștei, Brusturelui. Dr. Sepsi Lajos, Magnoliei, Fabricii. Depozitarea deșeurilor se va face în fața imobilului, în loc accesibil utilajelor, cât mai compact pentru a micșora volumul acestora, începând cu după-amiaza zilei de vineri aferentă fiecărei zone sau sâmbătă dimineața până la ora 8.00. Este interzisă scoaterea gunoiului înfara programului stabilit. Nerespectarea acestori prevederi se sancționează cu amendă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE