Home / Administratie / Mai multe locuri de veci în Cimitirul Remetea

Mai multe locuri de veci în Cimitirul Remetea

Distribuie

cimitir bun_site

Deși poate suna morbid, municipiul Tîrgu Mureș va dispune de mai multe locuri de veci în Cimitirul Municipal Remetea. Acesta va fi extins în urma asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureș și Parohia Reformată Tîrgu Mureș IV. Contractul de asociere a fost aprobat de către consilierii locali în ședința de săptămâna trecută. Concret, prin contract, Parohia Reformată cedează municipiului suprafața de teren de 955 mp, iar alți 13.091 mp vor fi concesionați târgumureșenilor care caută locuri de veci, indiferent de confesiune, conform Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea cimitirelor din municipiul Tîrgu Mureş.
Primăria Tîrgu Mureș se obligă, pe de altă parte, să asigure asigură paza şi întreţinerea întregului cimitir, inclusiv a zonei aparţinând Bisericii Reformate, să asigure realizarea unui drum de legătură, să încaseze de la beneficiarii locurilor de veci contravaloarea serviciilor de întreţinere, să asigure contracost serviciile legate de capelă, depunere şi înmormântare, beneficiarilor concesiunilor locurilor de veci și să asigure respectarea normelor P.S.I., sanitare şi de protecţie a muncii specifice activităţii, revenindu-i integral răspunderea pentru organizarea şi desfăşurarea acestor activităţi la sediul asocierii.
Contractul de asociere dintre Municipiul Tîrgu Mureș și Parohia Reformată Tîrgu Mureș IV prevede că asocierea va fi valabilă 49 de ani.
Ligia VORO
(foto arhivă)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.