Demisia lui Gabriel Oprea, comentată de liderul UNPR Mureş Politic
  • admin
  • 9 comentarii
  • 150 Vizualizări

Demisia lui Gabriel Oprea, comentată de liderul UNPR Mureş

111Preşedintele UNPR Mureş, Claudiu Puiac, este de părere că recenta demisie a lui Gabriel Oprea este “un gest fără precedent în politica românească”, care “alături de scrisoarea către preşedintele Senatului României, prin care cere un tratament similar cu al oricărui simplu cetăţean, demonstrează modalitatea demnă, de onoare militară”, cu care fostul lidrl al UNPR a înţeles să se pună la dispoziţia justiţiei, “servind cauza adevărului, dreptăţii şi interesului naţional”. “Nu este un moment uşor nici pentru UNPR Mureş, filială progresistă în care Gabriel Oprea s-a bucurat de un deosebit respect. Progresiştii mureşeni ştiu bine ce a făcut Oprea pentru partid şi ţară şi aşteaptă deplina clarificare a situaţiei juridice a generalului, încrezători în nevinovăţia şi probitatea sa morală. Fie ca acest gest de aleasă onoare să constituie un imbold pentru fiecare dintre noi, un stimul în plus în atingerea obiectivelor electorale şi politice ale UNPR Mureş”, a precizat Claudiu Puiac.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Citat din „generalul” Oprea : „Nu lasam pe nimeni in urma” ;
    Adevarul: Primul politist care-l servea in coloana (infinita) oficiala a ramas in urma acolo unde a cazut !!!! Pe jeneral l-a durut exact in baston !!!

  • Dl. Puiac toata clasa politica actuala sunteti niste tradatori de neam ” fara precedent in politica romaneasca”! cu nerusinare continuati sa faceti declaratii mincinoase toate cu scopul de a fraierii poporul si a ramine stapini pe ciolan!Ne-am saturat de voi!

  • Puiaca asta tot da tarcoale pe la ANCMRR Mures sa mai linga cate un vot de la o parte din senilii pensionari militari.De cand UNPR-ul este partid??A participat vreodata singur il alegeri??Niste santajisti.Disparitie rapida partidule infiintat de Basescu din securisti si excroci cu dosare penale.

  • ai un tupeu jegos fara rusine nu ai rusine bagabondule sa iei apararea la un hot credeti ca tara este a voastra sa puteti sa vaceti ori ce dar va veni timpul cand dati socoteala la tot

  • Cei care au cunostinte minime despre comunicarea non-verbala ,pot aprecia cu usurinta ca acest personaj politic despre care cred ca nu vom mai auzi ,a fost un OM PLIN DE FALSITATE .

  • onoare ? Folosirea coloanei oficiale ca sa mearga la crasma tot onoare este ? Sunteti o gasca de ex-securisti frustrati….

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE