Share

Home / Cultură / Finanţare pentru Toboşarul Cetăţii Sighişoara

Finanţare pentru Toboşarul Cetăţii Sighişoara

111Consilierii locali ai municipiului Sighişoara au aprobat, la cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local, alocarea sumei de 20.000 de lei pentru susţinerea activităţii de interpretare artistică şi spectacole de promovare a imaginii municipiului Sighişoara în anul 2016 de către Toboşarul Cetăţii, personaj interpretat de Dorin Stanciu. Condiţia pentru finanţarea Toboşarului Cetăţii este prestarea a 48 de ore/lună, în zilele de sâmbătă şi duminică, între 1 martie – 15 iunie şi 16 septembrie – 31 decembrie, respectiv a 120 de ore/lună în perioada 16 iunie – 15 septembrie. “Pe artistul Dorin Stanciu îl vezi zilnic, în straie medievale, pe străzile Sighişoarei. Bate toba şi în invită pe turişti în Cetate, în 58 de limbi, sau le reaminteşte localnicilor că au uitat să-şi plătească taxle şi impozitele”, a precizat viceprimarul Ionel Gavrilă. “Toboşarul Cetăţii este acum nu doar un brand al Sighişoarei, ci şi o marcă înregistrată, în persoana lui Dorin Stanciu”, a mai menţionat Ionel Gavrilă.

Share

1 comentariu

  1. Gheorghe Marinescu

    Sper ca tobosarul sa ramina asa cum e.Adica un profesionist in comunicare publica si un adevarat om de cultura.N-as vrea sa se transforme intr-un tobosar al vreunu personaj politic sinistru din Sighisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mica Unire va fi sărbătorită la Sighișoara

Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Sighișoara cu o serie de manifestări cultural-educative …

Share
Share