Home / CSU Medicina CSŞ / Voleibalistele mureșene și-au îngreunat misiunea

Voleibalistele mureșene și-au îngreunat misiunea

Distribuie

voleiEchipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a obținut sâmbătă victoria cu scorul de 3-2, în deplasare la Penicilina Iași, în cadrul etapei a XX-a a Diviziei A1. Deși victorioase, mureșencele și-au îngreunat sarcina de mai putea depăși în clasament Știința Bacău, obținând doar 2 puncte în confruntarea cu echipa ieșeană. Cele două echipe se aflau la egalitate de puncte înaintea acestei etape, Știința având avantajul golaverajului, iar acum au și un punct în față, după ce au câștigat cu 3-0 partida cu Rapid București. CSU Medicina putea spera într-o replică bună a formației Dinamo București în penultima etapă la Bacău, cu cel puțin două seturi câștigate de bucureștence, dar în urma rezultatelor din această etapă mureșencele au nevoie de o victorie a celor de la Dinamo, iar ele să obțină victorii de trei puncte cu CSM Lugoj și la Unic Piatra Neamț. Avantajul care l-ar oferi locul 5 în clasament ar fi acela că în primul tur din turneul play-off ar urma să întîâlnească echipa clasată pe locul 4, iar locul 6 se va confrunta cu una dintre ocupantele podiumului.

„Dialogul” la distanță devine direct
Duelul cu echipa din Bacău va continua nu doar la distanță, în cele două etape de campionat, deoarece acestea se vor confrunta cu Știința în meci direct, miercuri, 9 martie, ora 18.00, pe teren propriu, în returul „sferturilor” Cupei României. Aici, mureșencele au prima șansă de calificare în final four, după ce au învins în partida din tur cu 3-0. Victoria reconfortantă în fața celor de la Dinamo din etapa trecută dădeau mari speranțe mureșencelor, dar în întâlnirea de la Iași au apărut din nou fluctuațiile care au dus la pierderea unui punct care putea fi foarte important. Ieșencele au început foarte motivate jocul și s-au impus la limită în primul set, scor 25-23. „Medicinistele” au găsit „antidotul” Penicilinei și au câștigat categoric următoarele două seturi, la 13 și 15. O nouă deconectare a dus la cedarea următorului set, cel care trebuia să le aducă 3 puncte și au cedat cu 22-25. Punctul odată peirdut, în decisiv s-a mai salvat ce era de salvat și acesta s-a încheiat cu 15-11. Finalul de sezon se anunță unul foarte încărcat pentru mureșence, care vor încerca să intre în ambele competiții în semifinale, cu un mare pas reușit deja în Cupa României. Se anunță un joc greu, după ce și în campionat, în ultima întâlnire de la Târgu-Mureș, CSU Medicina s-a impus în urmă cu o lună cu 3-2, după ce au fost conduse cu 0-2.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.