Share

Home / Vip/Monden / Seară specială de 8 Martie, la „Manadas”

Seară specială de 8 Martie, la „Manadas”

111Hanul „Manadas” din incinta complexului „President” din Târgu-Mureş va găzdui marţi, 8 martie, de la ora 19.30, o seară specială cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, programul serii va conţine numeroase surprize, cum ar fi „Secrete din culise” cu chef Liviu Balint, concurs de plating cu premii, prezentare de modă by Andrea Sîngeorzan, prezentare de pantofi Catwalk Boutique, precum şi momente susţinute de MC Florin Săliştean şi DJ Silviu. Preţul unui bilet este de 125 lei/persoană, iar informaţii despre eveniment şi rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0747-651.559.

„Secrete din culise”, cu Liviu Balint

Evenimentul îl va avea în prim-plan pe Liviu Balint, finalist al ediţiei a 5-a a show-ului de televiziune MasterChef, care începând cu luna martie serveşte preparate MasterChef pentru clienţii Hanului „Manadas”. „La Târgu-Mureș mă simt ca acasă. Orașul, oamenii, colegii sunt deosebit de primitori. Am venit împreună cu familia deoarece cred foarte mult în acest proiect și îmi doresc să îmi pun amprenta nu doar în bucătăria restaurantului ci și pe dezvoltarea localului”, a declarat Liviu Balint.

Finalistul MasterChef se va ocupa de meniul zilnic, de evenimentele speciale și de gestionarea relației cu partenerii și clienții hanului. ”Sufletul și priceperea mea se reflectă în preparatele care se servesc zi de zi la Hanul „Manadas”. Am început să lucrez la meniu din februarie, mânat de dorința de a vedea rezultatele muncii mele pe chipul acelora care aleg să ia masa la Han. Am primit deschidere și încredere totală din partea managementului restaurantului, iar acest lucru nu doar că mă responsabilizează, dar îmi permite să dau frâu liber imaginației și să vin cu propuneri culinare care să uimească și să satisfacă cele mai exigente papile gustative. Am încredere că dincolo de satisfacerea unei curiozități, clienții vor dori să revină pentru a experimenta o dată și încă o dată gustul și savoarea preparatelor la care am muncit cot la cot cu echipa de bucătari de aici. Sunt recunoscător pentru încrederea care îmi este acordată și sunt convins că nu voi da greș. Atuurile mele sunt entuziasmul, libertatea pe care mi-o oferă încrederea în forțele proprii și pasiunea pentru gătit”, a precizat Liviu Balint.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sophia Loren vine pentru prima dată în România

Legendă a cinematografiei mondiale, divă inconfundabilă a marelui ecran şi una dintre cele mai intens …

Share
Share