Prefectul de Mureş, declaraţie tranşantă despre marşul secuilor Politic
  • admin
  • 11 comentarii
  • 322 Vizualizări

Prefectul de Mureş, declaraţie tranşantă despre marşul secuilor

111Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a declarat marţi, 8 martie, că marşul anunţat de Asociaţia Siculitas pentru data de 10 martie, la Târgu-Mureş, pe reţelele de socializare, nu este autorizat, informează Agerpres. „Asociaţia Siculitas a depus în data de 2 martie 2015 o solicitare la Primăria Târgu-Mureş pentru organizarea manifestării din 10 martie 2016. Au primit un răspuns de la Primăria Târgu-Mureş care nu i-a mulţumit, s-au adresat instanţei, instanţa s-a pronunţat – dar trebuie menţionat că a fost în primă instanţă – dar municipalitatea a avut termen de recurs. Primăria a făcut recurs şi ca atare această solicitare de manifestare din 2 martie 2015 este suspendată de drept până la o pronunţare definitivă şi irevocabilă a instanţei. Din punctul meu de vedere, Asociaţia Siculitas poate organiza o manifestare comemorativă la Monumentul Secuilor Martiri, dar, dacă intenţionează să mărşăluiască prin Târgu-Mureş, acel marş va fi neautorizat”, a declarat Lucian Goga, citat de site-ul www.agerpres.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Gheorghe zenesan…………din pacate si in cercul meu de prieteni, cei mai vehementi si intoleranti sunt cei veniti de prin Moldova sau de prin satele uitate din Apuseni,altfel oameni cu carte, care au terminat o facultatea la noi si au ramas aici.La fiecare discutie in contradictoriu o dau cu dacii si cu crimele de la Ip si Traznea.

  • @ mures

    LoL

    Din fericire „patriotii” cu pricina reprezinta un procent mic.. Majoritatea muresenilor sunt oameni cu bun simt. Lipsa de educatie isi spune cuvantul …

  • Dar cu domnii indignati care violeaza limba romana ce sa facem ?

    Popok mesajul tau e plin de dezacorduri gramaticale !

    Budian, pe tine te-ar lasa corigent profu’ de romana de la scoala generala !

    Ura voastra viscerala combinata cu cunostintele foarte limitate de limba romana fac orice comentariu suplimentar inutil ! Puneti mana pe carte !!!

  • ERATA-Imi cer scuze .Am confundat.Da , conform art.20(2) din legea contenciosului administrativ nr.554 , recursul suspenda executarea.

  • Cred ca dupa data de 10 martie se incheie evaluarea prefectului de catre Guvern.De declaratii sintem satui.Vrem fapte , adica respectarea legii.Dar atentie:o sentinta recurata nu este suspendata de drept!Suspendarea trebuie solicitata in instanta(asta pentru adevar).Prefectul are toate pirghiile constitutionale sa impiedice acest mars provocator al CONATIONALILOR NOSTRI MAGHIARI.Si eu subscriu ca prefec tul sa-si dea demisia in cazul in care marsul se va desfasura in Tg.Mures.

  • propun sa-i alungam pe unguri dincolo de Tisa si sa aducem mai multi moldoveni si teleormaneni in Mures,poate si cateva mii de indieni,pakistanezi,asa, sa se simta bine patriotii da mures

  • Si pe ce se bazeaza punctul d-voastra de vedere, domnule Prefect? Toate actiunile maghiarimii sunt antiromanesti si impotriva securitatii nationale. Teritoriul Romaniei este amenintat cu ciuntirea prin validarea pe spatiul public a acestor manifestari. Pregatirea acestor activitati nici ca se sinchisesc „fratii” unguri sa le faca in secret. Declara pe fata ca vor guvernare proprie. Adica un alt stat in interiorul tarii. Teritoriul tarii este inalienabil! Secuii si oricne doreste separatism in Romania trebuie impiedicat sa o faca. Mijloacele de care se uzeaza de catre acestia sunt anticontitutionale. In plus norma internationala prioritizeaza integritatea teritoriului unei tari. Ungurii nu pot sa se adune la statuie si nici in alta parte daca scopul lor este ruperea de Romania. SI ASTA ESTE SCOPUL LOR!! Dati-va demisia! Ungurimea trebuie oprita la intrarea in oras. Daca acestia vor manifesta pe spatiul public, toti cei responsabili de securitatea interna la nivelul judetului trebuie sa isi dea demisia, incepand cu prefectura.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE