Despre „curățenia” de primăvară, la „I love my health” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Despre „curățenia” de primăvară, la „I love my health”

curatenia de primavaraO nouă ediție a conferinței „I love my health” va avea loc în data de 31 martie, de la ora 17,30, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș. La eveniment, vor lua parte Monica Sânpălean, nutriționist – dietetician, Oana Cueșdeanu, psihoterapeut pozitivist, și Vlad Ronea, antrenor personal. Împreună vor aduce în discuție un subiect interesant, și anume „Curățenia” de primăvară.

„Ne bucurăm că primăvara îşi cere drepturile şi reuşim să pregătim şi în acest an o ediţie dedicată purificării organismului. Şi la această ediţie în pauze vom avea ocazia să gustăm din deliciile culinare raw-vegan pregătite de Georgiana Branea şi Corina Pastor. Rezervarea biletelor Early Bird se poate face până la data de 14 martie inclusiv. Locurile sunt limitate, așa că asigură-te că îti rezervi un loc la evenimentul care îți aduce o porție de sănătate și la propriu și la figurat”, au precizat reprezentanții echipei „I love my health”.
„Despre experiența „I love my health” aș putea scrie o întreagă poveste căreia „i-as potrivi” titlul „Atingeri de oglindire”. În esență, m-a adus mai aproape de mine. Mi-a mixat emoțiile și gândurile cu emoțiile și gândurile voastre. Mi-a imprimat bucuria artei de a te juca în accente mature și de a savura introspecții personalizate. M-a lipit de pașii dansați în ritmuri cântate împreună, lăsându-mă să fredonez încă „viața asta te-a așezat în brațele mele, tocmai când am renunțat”. Mi-a oferit prieteni și oameni frumoși care m-au răsfățat zâmbind. Un tablou de esențe colorate”, a transmis Oana Cueșdeanu.

Un stil de viață sănătos
Inițiatorii acestui unic proiect și-au propus să-i ajute pe participanți să-și stabilească obiective, să redobândească obiceiuri noi de alimentație, sport, gândire și să vadă cum le pot integra în programul zilnic. „Vei fi sfătuit în diversele probleme cu care te confrunți. Iți vei face prieteni care au aceeași motivație ca și tine, într-un cadru în care predomină prietenia, cooperarea și dorința de schimbare. Vei vedea cum toate aceste lucruri și noi obiceiuri sănătoase iți vor îmbunătăți calitatea vieții și vei dobândi un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei. Ne adresăm tututor persoanelor interesate să își schimbe stilul de viață într-unul sănătos, targetul nostru principal fiind angajații și antreprenorii cu un stil de viață neechilibrat și sedentar. Poate participa de asemenea orice persoană dornică de a avea un stil de viață sănătos: alimentație, hidratare, odihnă, sport, relaxare, mentalitate”, au mai spus aceștia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE