Home / Business / Reprezentanţă BMW pentru Târgu-Mureş

Reprezentanţă BMW pentru Târgu-Mureş

112Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealer BMW din România, va deschide în cursul lunii martie două locaţii BMW, în oraşele Bacău respectiv Târgu-Mureş.

Potrivit unui comunicat de presă, Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din cât mai multe regiuni ale ţării. „Zona judeţului Bacău a fost aleasă datorită potenţialului economic pe care îl deţine. O altă reprezentanţă este inaugurată în luna martie la Târgu-Mureş şi include un atelier complet echipat pentru toate operaţiunile de service autorizate de către BMW”, se menţionează în document.

Porţi deschise, între 31 martie – 2 aprilie

Deschiderea oficială de la Târgu-Mureş va fi marcată printr-un eveniment de tip „Porţile deschise” care va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie, în noua locaţie BMW situată la intrarea în Târgu-Mureş, în localitatea Corunca, pe Calea Sighişoarei nr. 410. „Noile ateliere BMW Service din Bacău şi Mureş oferă clienţilor o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, piese noi, asistenţă BMW mobilă în caz de avarie sau de accident, recepţie activă în service şi garanţie. Pentru început BMW Service Bacău va deţine trei posturi pentru operaţiuni de mecanică, un post pentru electrică, un post de pregătire vopsitorie, o cabină pentru vopsitorie fracţionabilă şi tinichigerie. Noua locaţie BMW Târgu-Mureş are o dotare comparabilă, noutatea constând în suprafaţa mult mai mare alocată atelierului şi showroom-ului, alături de servicii noi”, se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul magazinelor, stabilit în funcție de rata de incidență

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au remis un comunicat, joi 1 aprilie, pe pagina …