Anunț important pentru bolnavii de diabet din Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 2 comentarii
  • 521 Vizualizări

Anunț important pentru bolnavii de diabet din Mureș

Exterior Spital Nova VitaPreședintele – director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș, ec. Rodica Biro, a anunțat că în urma sesizărilor primite pe adresa CAS Mureș, referitoare la accesul dificil al pacienților beneficiari ai Programului Național de Diabet la efectuarea gratuită a analizei glicemiei – hemoglobina glicată – pentru evaluarea statusului curent al metabolismului carbohidraților, le sunt aduse la cunoștința pacienților informații importante cu privire la furnizorii de servicii paraclinice pentru efectuarea acestui tip de analize.

Acești furnizori de servicii sunt: CMI dr. Moldovan Lab. Clinic din Reghin, Centrul Medical TopMed, SC Stilmed SRL din Târnăveni, SC Ultratest SRL din Târgu-Mureș, SC Marmed SRL din Târgu-Mureș, SC Zona Med SRL din Târgu-Mureș, SC Dora Medicals SRL din Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș, SC Laboratoarele Bioclinica SRL din Târgu-Mureș, SC Nova Vita Hospital SA din Târgu-Mureș și SC Med Procardia din Târgu-Mureș.

„Menționăm că, la nivelul CAS Mureș, sunt în derulare contracte de servicii paraclinice cu furnizorii menționați, astfel că pacienții se pot adresa acestora, în limita bugetului contractat, pe bază de programare, în vederea monitorizării gratuite a metabolismului carbohidraților”, a precizat ec. Rodica Biro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE