Civica. Conferința Națională pentru alegerea noului președinte al UNPR Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Civica. Conferința Națională pentru alegerea noului președinte al UNPR

civicaComitetul Executiv Național al formațiunii progresiste a stabilit, în ședința de luni 07.03.2016, organizarea, pe 26 martie a.c., a Conferinței Naționale pentru alegerea noului președinte al UNPR. Până la acel moment, interimatul funcției de președinte va fi asigurat, în continuare, de Neculai Onţanu, unul din oamenii de bază ai UNPR și un foarte bun cunoscător al organizațiilor din țară.

Indiferent de numele viitorului său președinte, UNPR va rămâne, în continuare, un partid de sine stătător, unit și puternic, care are 60 de parlamentari, peste 3.000 de consilieri locali și județeni, 50 de primari și organizații în toate localitățile României. UNPR va rămâne credincios principiilor care au făcut din formațiunea progresistă o emblemă, pe scena politică a corectitudinii și a determinării. La fel ca și până acum, formațiunea progresistă își va pune întregul potențial politic în slujba interesului național, militând pentru stabilitatea și progresul României. Comitetul Executiv Național al UNPR a decis, în unanimitate, ca formațiunea progresistă să se prezinte în fața alegatorilor cu liste și candidați proprii. UNPR este pregătită pentru alegerile locale și intenționează să depună liste complete, în toate cele peste 3.200 de localități din țară. Formațiunea progresistă are încredere că electoratul va știi să aprecieze, la urne, seriozitatea și profesionalismul candidaților pe care îi vom propune.

Avem o echipă de campanie bine organizată, capabilă să mobilizeze toate resursele organizaționale și umane ale partidului. Mizăm pe aleșii locali ai partidului și pe echipa puternică din teritoriu, clădită mai ales în ultimul an, pentru a obține un scor mult peste așteptările celor care au privit cu neîncredere spre Uniune. UNPR va urmări cu atenție respectarea cadrului legal de organizare și desfășurare a alegerilor și va penaliza orice derapaj al adversarilor politici de la normele în vigoare, inclusiv a celor de natură financiară.

Comentariile, propunerile, sugestiile și criticile dumneavoastră sunt citite și auzite la email unprtargumures@gmail.com, telefon 0265-323.882. Vă aștept la audiențele din fiecare miercuri, între orele 18.00 -20.00, la sediul UNPR Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 42.

Ing. Cristian Victor CĂTANĂ

Președinte UNPR Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE