Doi bărbați din Reghin, cercetați pentru furt. Prejudiciu de 9.000 de lei Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Doi bărbați din Reghin, cercetați pentru furt. Prejudiciu de 9.000 de lei

furt-hot-masinaDoi bărbați, în vârstă de 40, respectiv 42 de ani, din Reghin, sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți de comiterea unui furt din auto, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, ieri, 9 martie, în jurul orei 16,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Band au fost sesizați de către un bărbat, angajat comercial la o societate de distribuție de băuturi alcoolice, referitor la faptul că a fost victima unui furt din auto. În fapt, persoane necunoscute au sustras aproape 9000 de lei, din cabina autoutilitarei, banii încasați în cursul zilei, de la societăți comerciale, situate pe raza comunelor Sîncraiu de Mureș, Pănet și Band.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au identificat în flagrant pe cei doi indivizi. Persoanele în cauză au fost oprite în trafic, pe raza localității Ungheni, în timp ce aveau asupra lor suma de bani sustrasă. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, cu cei doi în stare de reținere, pentru 24 de ore. Actiunile au beneficiat de suportul de specialitate al S.O.S. Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE