Curs practic de inițiere în homeopatie Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Curs practic de inițiere în homeopatie

curs homeopatieMureșenii interesați de homeopatie, o formă a medicinei alternative, în care medicii tratează pacienții cu preparate foarte diluate despre care se crede că provocă oamenilor sănătoși simptome similare cu cele prezentate de către pacient, sunt invitați să ia parte la un curs practic de inițiere în principiile homeopatiei organizat de Info Kids, în data de 2 aprilie, în intervalul orar 9,00 – 13,00.

Această terapie fost inventată cu câteva sute de ani în urmă, însă continuă să existe şi astăzi, s-a dezvoltat între timp şi a ajuns să reprezinte uneori ultima speranţă pentru unii bolnavi. Homeopatia este o terapie energetică şi complementară, ce vindecă pacienţii pe toate planurile, mental, fizic şi emoţional într-o manieră greu de înţeles pentru mulţi dintre noi. Cursul din data de 2 aprilie va fi coordonat științific de dr. Adrian Alecu, formator internațional în homeopatie. „Vrei tratament homeopatic pentru familia ta? Învață de la experți să îl alegi chiar tu. Din tematica cursului: istoricul, principiile și posibilitățile homeopatiei; intervenția homeopatică în familie în diferite situații: boli ale aparatului respirator, boli digestive și urinare, tulburări de comportament și somn, boli ale pielii, alergii, arsuri și boli osteoarticulare, traumatisme. Înscrie-te la cursul practic de inițiere în principiile homeopatiei și învață de la cei care îi învață și pe medici”, au transmis organizatorii cursului.

Când apelează pacienții la homeopatie
Participanții la seminar primesc un cupon de reducere de 50% la o consultație homeopatică. Cursul va avea loc în sala de conferințe Info Kids, strada Căminului, nr. 52 Potrivit organizatorilor, taxa de participare pentru plata până la data de 15 martie este de 80 de lei, pentru plata până la data de 25 martie este de 100 de lei, iar pentru plata după 25 martie sau direct la seminar este de120 de lei „Locul la curs se consideră confirmat doar în momentul achitării taxei de participare. Înscrierea pe formularul de înscriere nu se consideră confirmare fermă de participare. Taxa de participare se achită conform datei la care se face plata, nu conform datei de completare a formularului de înscriere. Astfel, o persoană va achita la data de 16 martie (de exemplu), suma de 100 lei, chiar dacă a completat formularul de înscriere înainte de 15 martie”, au precizat organizatorii. Potrivit unui studiu efectuat la nivelul statelor Uniunii Europene, 1 din 2 europeni apelează la medicina complementară, că vorbim despre acupunctură, chiropractică, homeopatie sau alte practici. În ceea ce priveşte homeopatia, pacienţii apelează la ea de obicei când au de-a face cu boli de sezon, gripe, răceli, alergii sau pentru a scăpa de neplăceri gastrointestinale, musculo-scheletale etc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE