Noutăți despre proiectele județului Mureș Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Noutăți despre proiectele județului Mureș

111Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş a anunţat joi, 10 martie, două noutăţi referitoare la proiectele „Parc auto pentru sporturi cu motor”, respectiv „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Mureş”.

Astfel, în proiectul „Parc auto pentru sporturi cu motor”, a fost validat şi publicat Anunţul de participare pentru atribuirea Contractului de proiectare şi execuţie. „Termenul de depunere a ofertelor este 26 aprilie 2016, ora 10,00. În urma solicitărilor depuse de operatorii economici interesați, s-au publicat în SEAP trei clarificări. Doi operatori economici interesați au vizitat deja amplasamentul lucrărilor”, se arată în comunicat.

Legat de proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Mureş”, s-a finalizat modificarea Regulamentului de salubrizare a localităţilor din judeţul Mureş. „În 2 martie s-a pregătit proiectul de hotărâre a Consiliului Județean Mureș, privind aprobarea noului Regulament, iar în 3 martie s-a publicat pe pagina www.cjmures.ro anunţul privind dezbaterea publică a Regulamentului. În termen de zece zile se pot face observații la proiectul de Regulament, urmând ca acesta să fie supus aprobării în şedinţa Consiliului Județean Mureș de la finalul lunii martie 2016. Noul Regulament a fost, de asemenea, trimis spre dezbatere şi aprobare tuturor unităților administrativ teritoriale din judeţul Mureş, membre ADI Ecolect”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE