Share

Home / Administratie / ABA Mureş angajează inginer

ABA Mureş angajează inginer

333Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Mureş organizează concurs pentru ocuparea, pe perioada nedeterminată, a unei funcţii contractuale corespunzătoare postului de inginer, la Biroul ELH, din cadrul SGA Mureş. Potrivit unui comunicat, dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul SGA Mureş, Aleea Carpaţi nr. 61, Biroul Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 7.00 – 15.00, până în data de 24 martie 2016, inclusiv. Concursul va avea loc în data de 31 martie 2016, astfel: de la ora 8.00 proba teoretică, scrisă, iar de la ora 12.30 interviul. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul instituţiei, pe pagina web www.rowater.ro/damures sau la numărul de telefon 0265-214.610, interior 142.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COMUNICAT: Situaţia depozitării deşeurilor municipale rezolvată pe moment

Asocierea S.C. IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT S.R.L. și S.C. SERVICII SALUBRITATE BUCUREȘTI S.A., comunică locuitorilor din …

Share
Share