Home / Business / Acţionarii Gecsat Intercom, convocaţi

Acţionarii Gecsat Intercom, convocaţi

666Consiliul de Administraţie al SC Gecsat Intercom SA Târnăveni convoacă, în data de 18 aprilie 2016, la sediul societăţii din municipiul Târnăveni, strada Armatei nr. 82, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 31 martie 2016, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Potrivit convocatorului, principalele subiecte de pe ordinea de zi sunt prezentarea, discutarea şi aprobarea situaţiilor financiare pentru exerciţiul financiar 2015 pe baza raportului Consiliului de Administraţie şi a raportului auditorului financiar şi repartizarea profitului, precum şi stabilirea şi aprobarea programului de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pe exerciţiul financiar 2016. În caz de neîntrunire a cvorumului, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea loc, cu aceeaşi ordine de zi şi în aceeaşi locaţie, la data de 19 aprilie 2016, ora 11.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Situație pozitivă la Locativ SA. Vasile Filimon: „Mi-am îndeplinit 100% obiectivele propuse pentru 2020”

Locativ SA, societatea care administează locuințele sociale și spațiile comerciale ale municipalității târgumureșene, a avut …