20 de sportivi, 20 medalii pentru karateka Tiger Budo Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

20 de sportivi, 20 medalii pentru karateka Tiger Budo

kyokushinKaratiștii Clubului Sportiv Tiger Budo din Târgu Mureş au cucerit 20 de medalii, 3 de aur, 9 de argint și 8 de bronz în cadrul Campionatelor Naționale de Karate Kyokushin pentru juniori şi seniori, disputate sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. La competiția organizată de clubul târgumureșean, în parteneriat cu Federația Română de Karate Kyokushin, Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Târgu Mureș și Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I ” au participat peste 100 de sportivi, reprezentând 19 cluburi din toată țara. Clubul Tiger Budo s-a prezentat la startul competiţiei cu 20 de sportivi, participând la cele două probe ale concursului, Kata și Kumite, categoriile A (avansaţi) și B (începători).

La categoria Juniori, singurul titlu a fost obținut la categoria de greutate sub 85 kilograme de către Alin Moga, la Kumite, acesta cucerind și o medalie de bronz la Kata. La aceeași categorie de greutate, colegul său de club, Alexandru Trif s-a clasat pe locul II la Kumite băieți, același loc reușind să-l ocupe la fete Daria Vodă, la categoria -50 kilograme, la ambele stiluri. Un alt dublu medaliat al clubului mureșean a fost Norbert Szabo la categoria -60 kg, care s-a clasat al doilea la Kumite, reușind și un loc III la Kata. Alte două fete junioare au urcat pe treapta a III-a a podiumului, ambele la Kumite: Szakacs Timea, la categoria -60 kg și Flavia Ionescu, la -50 kg. Deși nu au urcat pe podium, evoluții bune au mai reușit Andrei Molnar (70 kg), Norbert Tanaszi (kumite -60 kg) și Paul Pop (-70 kg), toți trei clasați pe locul V la categoriile lor de greutate.

kyokushin (2)Dublă campioană la senioare
Performera clubului la categoria seniori a fost Alina Bere, care a ocupat locul I la categoria -55 kilograme, atât la kata, cât și la kumite. La Kata seniori categoria A au mai obținut medalii: Alin Sânmărtean, clasat pe locul secund la masculin și Alina Bogdan, medaliată cu bronz la feminin. La Kata Feminin B s-au obținut alte două locuri III, prin Camelia Ştefan şi Alexandrina Cocan, iar la masculin B, Călugăr Pop Raul a ocupat locul II.
La Kumite s-au obținut alte trei locuri secunde la fete, prin Alexandrina Cocan la categoria -55 kg, Ioana Anton la categoria -50 kg și Petruţa Aruncutean, categoria +60 kg. Raul Călugăr Pop a ocupat locul III categoria -85 kg, în timp ce alți trei sportivi s-au clasat pe locurile V la categoriile lor: Alin Sînmărtean (-75 kg. la seniori B), Celestin Belean şi Emiluţ Pumnuţ (-75 kg. la seniori categoria A).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE