Share

Home / Primaria Targu Mures / Plantări de arbori în cartierul Tudor

Plantări de arbori în cartierul Tudor

plantari 1Sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 11.00, specialişti de la Administraţia Sere, Parcuri şi Zone Verzi din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş au organizat o acţiune de plantare de copaci pe suprafeţele de teren aflate între blocurile de locuinţe. „Acţiunea se înscrie în calendarul campaniei de primăvară de plantare a arborilor şi arbuştilor derulat în oraşul nostru, iar această acţiune a început pe strada Rodniciei din cartierul Tudor. Mulţumim preşedintelui şi administratorului Asociaţiei de proprietari nr. 1073 şi 196 pentru sprijinul acordat acestei acţiuni şi vă asigurăm că astfel de evenimente vor mai avea loc în municipiul Târgu-Mureş”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 196, Ioan Sabadi, a declarat: „Mulţumim Primăriei Târgu-Mureş pentru sprijinul constant pe care ni-l acordă şi-i asigurăm că vom fi lângă ei în toate acţiunile pe care le întreprind pentru folosul comunităţii noastre.”

plantari 2

La acţiunea de sâmbătă au fost plantaţi 15 frasini, 5 tei, 3 corni, 5 spiraea, 5 iasomii, 5 mesteceni, 4 ienuperi piramidali, 10 tuia şi 15 hibiscus.

Share

2 comentarii

  1. Si nu se spune MESTECENI,ci MESTEACANI.

  2. ION SABADI-asta o fi fost propagandist PCR-inainte de 1989,vad ca le are cu multumirile si elogiile catre inalta PRIMARIE.Eu i-as sugera sa se intereseze cam cat a costat un copacel din ala ce l-au plantat la renumita Sezatoare el impreuna cu vecinii sai.Nu de alta-dar PDL-lacii astia prin alte orase in anii din urma au plantat asemenea arboreti prin mijlocul padurilor,pretul /puiet fiind de ordinul miilor de EURO.Si sa stie SABADI asta-Cornul se planteaza NUMAI TOAMNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări preventive pentru conducătorii auto

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în perioada concediilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş vă readuce …

Share
Share