Uluitorii Inbal Pinto & Avshalom Pollak revin pe scena sibiană la FITS 2016! Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Uluitorii Inbal Pinto & Avshalom Pollak revin pe scena sibiană la FITS 2016!

focus-020316Faimoasa companie israeliană de dans Inbal Pinto & Avshalom Pollak Dance Company, va dansa din nou la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu! Spectacolul cu care ne vor încânta în acest an se numește „Wrapped”, iar coregrafia aparține celebrului cuplu. Wrapped” este o legendă urbană care combină umorul și poezia, ce e ascuns și ce e la vedere, distanța între așteptări și împliniri, iar acțiunea sa are loc într-o lume imaginară, jucăușă și nostalgică deopotrivă, bogată din punct de vedere vizual și acustic. Spectacolul a fost realizat în 1998 la Suzanne Dellal Centre, dar în luna mai a anului 2015 a fost remontat.
De-a lungul timpului, „Wrapped” a primit numeroase cronici pozitive și mai multe premii care îi atestă valoarea artistică, printre care și prestigiosul „Bessie” (The New York Dance and Performance Award) în 2000.
Coregrafia, costumele, decorul și coloana sonoră poartă amprenta celor doi creatori, Inbal Pinto și Avshalom Pollak, iar dansatorii care ne vor vrăji sunt: Jeremy Alberge, Zvi Fishzon, Ariel Gelbart, Noga Harmelin, Marta-Luiza Jankowska, Cordelia Lange, Amit Marsino, Moran Muller și Ofir Yannai.
Un cuplu atât în viața reală cât și în cea personală, Pinto și Pollak au fondat compania lor de dans în anul 1992, și tot împreună au făcut față diverselor provocări artistice, legate de procesul de creație, regie, coregrafie și design, pentru a realiza spectacole de dans unice și puternice, capabile să atragă aprecierea publicului și premii.
Spectacolele lor au fost prezentate, aclamate și premiate în toată lumea. Compania este formată din 12 dansatori/actori care lucrează împreună, motivați de dorința colectivă de a face conexiuni între diferite discipline artistice. Scopul final este acela de a crea spectacole inspirate din amintiri, dorințe, idei și multă imaginație.

Sursă : sibfest.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE