Home / FC Municipal / George Ciorceri: „Acest joc trebuie să fie exemplu, nu cel precedent”

George Ciorceri: „Acest joc trebuie să fie exemplu, nu cel precedent”

Distribuie

ciorceriAflat la meciul de debut pe banca ASA, antrenorul George Ciorceri s-a arătat mulțumit de felul în care elevii săi au răspuns solicitărilor și de rezultat, chiar în ciuda faptului că echipa suferă în continuare la capitolul eficacitate.
„Aș vea să subliniez în primul rând faptul că spectacolul oferit astăzi trebuie să constituie exemplu pentru tinerii care urmăresc fotbalul și nu cel văzut în etapa trecută. Am jucat fotbal și am reușit un meci cu de toate, în afară de gol. La ASA s-a schimbat în ultima perioadă echipa, dar astăzi s-a demonstrat că echipa este omogenă, a știut să înlocuiască numeroasele absențe. Ne-am creat și situații de gol, am dat și bară, iar de la bară la gol sunt numai câțiva centimetri. Ambele echipe au avut perioade mai bune și și-au creat ocazii, dar în concluzie consider rezultatul unul corect”, este de părere George Ciorceri.
Întrebat despre statutul lui Adrian Mutu și motivul neutilizării lui, acesta a declarat că decizia a fost luată de comun acord.
„Adi Mutu e un băiat deştept, a lucrat cu câțiva dintre cei mai mari antrenori și jucători din lume. Are o cantitate mare de cunoștințe, este oarecum, neoficial, secundul meu, dar mai întâi trebuie să termine școala de antrenori. Este ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate, dar când ești în teren nu poți să le vezi pe toate, trebuie să se mai tempereze. În legătură cu faptul că nu a jucat, am convenit la început de comun acord că, la nevoie, va intra în repriza a doua. L-am întrebat după pauză dacă vrea să intre, iar el mi-a răspuns că vede echipa în vână şi mai bine a ales să stea pe bancă”, a precizat antrenorul ASA.

rednicMircea Rednic: „Puteam și câștiga, dar puteam și pierde”

La finalul partidei dintre ASA și Dinamo, antrenorul formației Dinamo a fost dezamăgit pentru că echipa sa a ratat din nou victoria, dar totodată mulțumit de faptul că nu a pierdut.
„Ne-am dorit să obținem victoria, dar am reușit o primă repriză mai slabă, la finalul căreia am fost lipsiți de șansă la bara lui Rotariu. Am dominat jocul repriza a doua, n-am făcut atâtea greșeli, am jucat mai direct, dar n-a fost suficient. Puteam obține victoria, dar puteam să și pierdem, în concluzie, consider rezultatul unul echitabil. Venim după o perioadă foarte încărcată, cu meci în campionat, în Cupa României, din nou în campionat, apoi Cupa Ligii. Avem și probleme de efectiv, cu jucători accidentați, alții nerefăcuți după accidentări, plus o oboseală a jucătorilor și practic n-am avut multe soluții în alcătuirea echipei”, a caracterizat jocul tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic.
Referitor la noul sistem, Rednic consideră campionatul cu play-off mai spectaculos. „Este un sistem mai dinamic, lucru pe care l-am constatat pe propria piele și în Belgia, unde a devenit campioană echipa de pe locul patru. Campionatul se joacă și toate echipele au șanse, se joacă deschis, fiecare încearcă să obțină trei puncte. Sunt nemulţumit că în primele două etape din play-off am adunat numai două puncte, sunt puține, dar cred că ne-a lipsit șansa, în special în meciul cu Steaua, pe care l-am dominat mai clar”, a completat Mircea Rednic.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.