Home / Timp liber / Jean-Michel Jarre concertează la Cluj

Jean-Michel Jarre concertează la Cluj

Distribuie

jmj_press_highres_jens_kochJean-Michel Jarre va susţine un concert la Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie, în cadrul turneului său mondial „Electronica”, potrivit paginii de Facebook a artistului. Turneul „Electronica” începe pe 4 octombrie în Cardiff şi include oraşe precum Londra, Oslo, Viena şi Paris. Artistul va participa de asemenea la vară la diverse festivaluri din Spania, Franţa şi Italia. Francezul a fost ultima dată în România în anul 2010, când a susţinut un concert la Sala Polivalentă din Capitală

Jean-Michel Jarre este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice. Artistul francez a vândut până în prezent peste 80 de milioane de copii ale albumelor sale, în lumea întreagă. Jean-Michel Jarre este cunoscut pentru concertele grandioase în aer liber, ce reunesc muzica şi jocurile de lumini. Unul dintre concertele sale care au intrat în Cartea Recordurilor s-a ţinut la Houston. Pe 5 aprilie 1986, aproape un milion şi jumătate de oameni au asistat la un spectacol omagiu pentru cei şapte cosmonauţi de pe naveta Challenger, care se dezintegrase în aer cu doar câteva luni înainte, deasupra Oceanului Atlantic. Unul dintre membrii echipajului, care urma să cânte la saxofon în timpul concertului era prieten cu Jean Michel Jarre.

Sursă : www.rfi.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.