Remiză albă cu Dinamo, avantaj pentru contracandidate FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Remiză albă cu Dinamo, avantaj pentru contracandidate

IMG_9957 PlayÎn ultima partidă a etapei a II-a din play-off-ul Ligii I de fotbal ASA Târgu-Mureș a remizat luni seara pe teren propriu, 0-0 cu Dinamo București. Cu multe absențe în lot în urma eliminărilor din partida cu Pandurii Târgu-Jiu și a altor jucători, accidentați, mureșenii au dominat prima repriză. Dinamo a reușit să trimită în prima jumătate de oră un singur șut spre poartă, prin căpitanul Anton, dar mult peste…peluză. ASA are o primă ocazie bună în minutul 14, când Ndoye a trimis din careu spre vinclu, dar Cerniauskas a respins în corner. O altă ocazie la poarta dinamoviștilor a avut-o Balauru, care a trimis din poziție dificilă cu capul lângă o loviutră liberă executată de Gorobsov. A venit apoi în minutul 38 o torpilă trimisă de la distanță de același Ndoye, dar Cerniauskas a boxat de sub bară, iar Jazvic a reluat cu latul peste portar, dar imprecis. Rotariu l-a pus tot de la distanță la încercare pentru prima dată pe Stăncioiu, după care repriza dominată clar de mureșeni s-a încheiat cu o mare ocazie a dinamoviștilor, la care șutul aceluiași Rotariu a întâlnit transversala.

Repriză animată, dominată de Dinamo, final în inferioritate pentru ASA
În primele minute de la reluare apărarea mureșenilor a prezentat momente de slăbiciune. Cele câteva greșeli au dat emoții, dar Dinamo n-a putut profita. Jocul s-a echilibrat, dar ofensiva gazdelor n-a mai avut acuratețea din prima parte, pasele decisive au întârziat, sau Ndoye și Jazvic au ținut mingea până la deposedare. Ambele echipe stau bine în teren și închid culoarele, astfel încât ocaziile clare întârzie să mai apară. Cel mai incisiv jucător al alb-roșilor, Rotariu este din nou lipsit de șansă la o lovitură de cap care a lovit din nou bara, apoi din mâna lui Stăncioiu balonul a atins și transversala, după care portarul mureșean a reținut în fața liniei porții. Mureșenii rămân din nou în inferioritate numerică în minutul 79, când un picior ridicat prea sus de Gorobsov îl lovește pe Ekeng și mijlocașul mureșenilor vede direct roșu, susținând la final că nu a avut nicio intenție și că a urmărit să lovească mingea, neobservându-și adversarul. Cu o repriză mai slabă și din nou în inferioritate numerică, mureșenii păreau victimele finalului. Au fost însă minute de foc, în care Dinamo a forțat victoria, iar ASA a încercat să dea lovitura pe contraatac. Cel mai aproape de gol a fost noul intrat la ASA, Laurențiu Buș, al cărui șut din unghi, din afara careului l-a învins pe Cerniauskas, dar mingea a lovit încheietura barelor și a trecut razant cu linia porții. Partida s-a încheiat cu un rezultat de egalitate care avantajează contracandidatele la titlu, dar rezultat considerat echitabil de cei doi antrenori. Pentru ASA este al treilea meci consecutiv fără gol înscris, cu unul singur reușit în cele șase disputate în acest an. Va urma vineri partida cu liderul Astra Giurgiu, echipa cu care a reușit în acest sezon cele mai bune prestații, cu victorii concludente, atât în deplasare (5-1), cât și pe teren propriu (3-1).
Au evoluat formațiile:
ASA: Stăncioiu– G. Matei, I. Gonzalez, Balauru, Pîrvulescu, Gorobsov, Mureșan, Ndoye (’77 Brandan), Jazvici, Dedov (’73 Buș), Ciolacu
Dinamo: Cerniauskas– Hanca, Puljici, Mevlja, Olteanu, Anton, Ekeng (’88 Bartalsstovu), Rotariu, Bicfalvi, Romario, Essombe (’69 Gnohere)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE