Restaurantul „Privo”, în topul restaurantelor Luxury Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Restaurantul „Privo”, în topul restaurantelor Luxury

111Câştigător recent al premiului „Global Winner – Best Luxury Design Hotel” acordat de World Luxury Hotel Awards, Restaurantul „Privo” din cadrul hotelului târgumureşean cu acelaşi nume este finalist în acest an la World Luxury Restaurant Awards, organizaţie recunoscută la nivel mondial care recompensează excelenţa în cadrul restaurantelor din categoria Luxury. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei gale care va avea loc în data de 18 iunie 2016, la Grand Hotel Kronenhof Pontresina din Elveţia.

Vot online la nivel mondial

Potrivit informaţiilor furnizate de Otilia Demian, Director of Business Development, Hotel „Privo”, premiile sunt structurate în 78 de categorii la nivel naţional, continental şi mondial. „Este un program în care clienţii trimit organizatorilor review-uri despre restaurante. Restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate să participe la World Luxury Restaurant Awards de către clienţi, experţi în domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnalişti şi bloggeri culinari. World Luxury Restaurant Awards poate trimite un reprezentant oficial să viziteze restaurantele nominalizate”, a precizat Otilia Demian.

Criteriile de selecţie sunt designul interior, calitatea deosebită a preparatelor culinare şi aprecierile pozitive pentru serviciile excelente. „Procesul de vot se bazează pe experienţa culinară în ansamblu şi se realizează de către clienţi. Rezultetele finale se acordă pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Restaurantele care obţin cele mai multe voturi, câştigă premiile la categoria “WLRA Global”. Criteriile de acordare sunt bazate pe calitatea preparatelor culinare şi serviciile excelente oferite de restaurante. Mărimea unui restaurant nu este luată în considerare în timpul nominalizărilor sau a procesului de vot”, a arătat Otilia Demian.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE