Spiritul de echipă şi implicarea, valori Interact Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 804 Vizualizări

Spiritul de echipă şi implicarea, valori Interact

interact 1Aproximativ 250 de membri ai cluburilor Interact din România şi Republica Moldova au participat, în perioada 10-13 martie, la întrunirea Conferinţei Districtuale Interact – District 2241 România şi Republica Moldova, eveniment organizat în incinta Hotelului „Grand” de cluburile Interact Târgu-Mureş şi Interact „Renaşterea” Târgu-Mureş.

Seniorii din Rotary Club, modele de urmat

Reprezentanţii celor două cluburi organizatoare au declarat, aproape la unison, că organizarea unui asemenea eveniment este o onoare deosebită pentru mişcarea Interact din Târgu-Mureş. „Programul evenimentului a fost unul intens, prima zi a fost de acomodare, în care am primit invitaţii, iar a doua zi a avut loc un workshop pentru viitorii preşedinţi, prilej cu care Boardul Districtual le-a împărtăşit sfaturi despre responsabilităţile pe care le are un lider ideal Interact. Noi, fiind copii Rotary, îi avem ca model pe seniorii din Rotary, de la ei învăţăm principalele idei”, a afirmat Denisa Dascăl, preşedintele în exerciţiu al Clubului Interact „Renaşterea” Târgu-Mureş. „La organizarea acestui eveniment au participat 70 de persoane, din ambele cluburi. În decursul Conferinţei Districtuale de la Sibiu, din septembrie 2015, noi am fost votaţi de restul cluburilor din district şi astfel avem onoarea de a organiza Conferinţa Districtuală la noi în oraş”, a menţionat Alin Luca, preşedintele în exerciţiu al Clubului Interact Târgu-Mureş.

interact 2

Voluntariat alături de prieteni valoroşi

Clubul Interact „Renaşterea” Târgu-Mureş a fost fondat în anul 2013 şi are în prezent circa 25 de membri activi. „Avem destul de mulţi tineri în oraş care aspiră să devină membri în clubul nostru şi astfel participă la multe evenimente pe care le organizăm, fie ajutându-ne, fie doar savurând evenimentul. Eram în clasa a IX-a când am devenit membru Interact, am optat spre a deveni membru din dorinţa de a face voluntariat şi a-mi dezvolta personalitatea. Eram o fire foarte timidă şi cu ajutorul Interactului am reuşit să trec peste această etapă, am reuşit să învăţ să vorbesc în faţa unui public fără să mai am reţineri şi să îmi fac foarte mulţi prieteni valoroşi. Fiind şi preşedinte, mi-am însuşit şi abilităţi de leadership. Pot spune că am evoluat foarte mult cu ajutorul Interact”, a dezvăluit Denisa Dascăl, elevă în clasa a XII-a la profilul Ştiinţe sociale intensiv engleză la Colegiul Naţional „Unirea”.

interact 3

Dezvoltare personală

Chiar dacă are deja 40 de membri activi, Clubul Interact Târgu-Mureş are în continuare uşa deschisă către alţi membri aspiranţi. „La un aspirant, în primul rând îi evaluăm personalitatea şi modul în care urmează să îşi dezvolte personalitatea. Creativitatea, inteligenţa, modul şi spiritul de lider. Am intrat în Interact în clasa a IX-a, dezvoltarea personală fiind punctul pe care l-am ţintit şi el, precum şi experienţa acumulată în decursul anilor nu doar că m-a dezvoltat pe plan personal într-un mod inimaginabil, dar m-a învăţat să colaborez mult mai bine cu oamenii din jurul meu”, a punctat Alin Luca, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE