Home / Horoscop / Vezi ce-ți rezervă astrele azi!

Vezi ce-ți rezervă astrele azi!

Distribuie

61785636

Berbec

Deși nu ridici vocea, deși nu te răstești la nimeni, cei cu care vorbești ar putea avea impresia că îi cerți; toate se datorează entuziasmului și energiei pe care le ai, amplificate fiind acestea, astăzi. Poate că nu ar strica dacă ți-ai arăta, din când în când, latura sensibilă a personalității.

Taur

Încăpățânarea nu a folosit nimănui, niciodată. Cu atât mai puțin îți va fi ție, astăzi, de folos. Ai la dispoziție toate “tertipurile” de natură psihologică pentru a rezolva situațiile care intervin în viața ta, tot ceea ce ai de făcut este să fii blajin și să renunți la a mai crede că imposibilul există.

Gemeni

Încăpățânarea nu a folosit nimănui, niciodată. Cu atât mai puțin îți va fi ție, astăzi, de folos. Ai la dispoziție toate “tertipurile” de natură psihologică pentru a rezolva situațiile care intervin în viața ta, tot ceea ce ai de făcut este să fii blajin și să renunți la a mai crede că imposibilul există.

Amintește-ți să mai ai grijă și de tine și de ceea ce intimitatea ta presupune, nu doar de imaginea celorlalți și de ceea ce aceștia prețuiesc. Deși neplăcut, nu este o zi dintre cele în care poți spune lucrurilor pe nume fără a fi aspru judecat pentru părerile tale. Nu împărtăși altora ceea ce ție ți s-a încredințat ca fiind secret.

Rac

Se știe că ceea ce ție îți este încredințat, la tine rămâne. De aceea oamenii te caută atunci când simt nevoia să discute cu cineva de încredere. Probabil că astăzi vei fi asaltat de aceștia, însă indicat este că, dacă acest lucru se întâmplă, să păstrezi discreția în ceea ce privește sentimentele tale. Nu este un moment bun pentru a le împărtăși oricui.

Leu

Ai mult de lucru, însă pentru a-i ajută pe ceilalți, nicidecum pentru a-ți rezolva propriile îndatoriri. Și timpul trece atât de repede… Însă, indiferent de modul în care percepi evenimentele, important este să faci primul pas, începând să acționezi de îndată ce realizezi că ai avut o idee demnă de pus în aplicare.

Fecioară

O zi despre care se poate spune că aduce în viața ta evenimente care te vor face să cauți soluții viabile mai mult decât este cazul. Salvarea acestei lumi nu depinde de tine… În același timp, nu îi învinovăți pe ceilalți pentru ceea ce ție ți se întâmplă; ești maestrul propriilor ceremonii…

Balanță

Așteaptă-te că tot ceea ce astăzi vei spune/povesti cuiva, să fie scos din context. Probabil că și înflorit, atunci când cineva îți reproduce discursul… Fii zgârcit cu vorbele și alege o altă zi pentru a le nara acestora evenimentele câte ceva despre evenimentele care ți-au marcat această perioadă a vieții.

Scorpion

Nici nu mai contează trecutul – cel puțin nu atât de mult pe cât ai tu impresia, acum. Că atare, economisește-ți energia și restul resurselor, alegând să nu îți mai imginezi “ce s-ar fi întâmplat, daca”… Ești singurul care își crează limite și care își pune bețe în roate, alegând să nu privească înainte.

Săgetător

Mai bine te relaxezi și lași totul în seamă Celui Vechi de Zile. Este de preferat să faci așa ceva în loc să te dai peste cap pentru a rezolva totul, de unul singur, în condițiile în care nu ai la îndemână toate resursele necesare. În același timp, amintește-ți că cine are ochi de văzut să vadă, vede, nefiind nici locul, nici momentul pentru a-ți demonstra superioritatea.

Capricorn

Așteaptă-te să vezi multă deziluzie în jurul tău; oameni care-și pierd credința, care uită că totul este trecător și care renunță cu mare ușurință la tot ceea ce până acum au clădit sau la planurile de viitor pe care le au. Pentru a-ți păstra coerența traseului și pentru a arata lumii ce anume ești în stare să faci, bine ar fi să nu îți pierzi din vedere destinația.

Vărsător

Probabil că a început să te deranjeze monotonia, existența în cuplu. S-ar putea să fii deranjat de atenția pe care ceilalți o cer de la tine. Pe de altă parte, în cazul în care abia acum ai parte de un adevărat parteneriat, implicându-te într-o relație care se anunță a fi serioasă, nu te grăbi să crezi că ai pornit cu stângul; lucrurile se vor schimba în bine, în curând.

Pești

Pe cât posibil, evită să vorbești mai mult decât este cazul. S-ar putea că cei cu care interacționezi să spună verzi și uscate sau să nu înțeleagă nimic din ceea ce tu le explici. O zi în care bine ar fi să nu semnezi contracte și nici să închei vreo înțelegere, în special cu persoanele de sex feminin.

Sursa  Cancan

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.