„Bussiness without Borders”, la episodul 2 Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

„Bussiness without Borders”, la episodul 2

111AtelierulDeTraduceri.ro organizează joi, 17 martie, de la ora 17.30, la sediul din strada Secerei nr. 12 Târgu-Mureş, a doua ediţie „Bussiness without Borders”, eveniment dedicat companiilor, consultanţilor, proprietarilor de afaceri, directorilor de marketing şi de vânzări.

Invitaţi interesanţi

Potrivit Virginiei Bordaş, CEO la AtelierulDeTraduceri.ro, „Business without Borders” urmăreşte să ofere companiilor recomandări pertinente privind extinderea pe pieţe internaţionale prin instrumente şi tehnici de comunicare şi să creeze o comunitate de companii şi persoane implicate, care să faciliteze schimbul de experienţe, discuţii pe tema provocărilor întâlnite, identificarea de soluţii şi networking. „Simona Mărginean – PhD, va vorbi despre interacţiunea cu clienţii în mediul online şi offline, alături de construirea unei relaţii bazată pe loialitate, care încurajează interacţiunea dintre companie şi publicul vizat. Aşteptările consumatorilor nu mai sunt construite de branduri, ci de Google, Amazon sau Starbucks. De aceea, abordarea strategică a comunicării cu clienţii poate fi un factor diferenţiator pentru succesul unei companii care urmăreşte să fie prezentă pe cât mai multe pieţe. Ruben Perju şi Iosif Harasemiuc, fondatorii NOAH Watch, îşi vor prezenta „Povestea din spatele NOAH”, drumul lor de la idee la succesul ceasurilor de lemn NOAH”, a precizat Gina Bordaş.

AtelierulDeTraduceri.ro este un furnizor de servicii de traduceri specializate, localizare de aplicaţii şi site-uri şi corectură cu sediu în Târgu-Mureş, România. De peste cinci ani, ajută companiile româneşti să fie relevante pe pieţele internaţionale, iar companiile internaţionale să fie relevante pe piaţa din România. Domeniile de specializare sunt: inginerie, medical, auto, IT&C, telecom, marketing. Detalii suplimentare despre companie pot fi obţinute la pagina web www.atelieruldetraduceri.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE