City’us învinge în marele derby al campionatului Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

City’us învinge în marele derby al campionatului

1-futsalCampioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș a câștigat marți seara întâlnirea din deplasare cu marea rivală Autobergamo Deva, partidă din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I cu scorul de 5-2 (1-1).
Au înscris: Szocs (min. 9 și 39), Răducu (min. 26), Ribeiro (min. 33), Ferreira (min. 38) pentru City’us, Ignat (min. 10) și Obadă (min. 39) pentru gazde.
Partida a început în nota de dominare a mureșenilor, care au fost mai prezenți în terenul advers. O ocazie importantă a avut în minutul 7 Gherman, care a interceptat o minge la centrul terenului, dar a fost faultat de Cristian Matei, care a văzut doar cartonaș galben. În minutul următor, Szocs este servit de Stoica în fața porții, dar este blocat. Szocs reușește deschiderea scorului în minutul următor. Bucuria n-a durat doar un minut, deoarece în urma unui contraatac rapid Ignat a trimis în poartă din unghi. Jocul s-a echilibrat, ambele echipe jucând mai prudent, plusul de periculozitate fiind tot de partea mureșenilor. În ultimele două minute City’us a jucat cu Gherman portar-jucător, dar era să-i coste. Ferreira și-a salvat echipa de la un gol iminent și la vestire s-a intrat la egalitate.

Goluri spectaculoase și trei penalty-uri ratate de gazed

Repriza secundă a început în ritm alert, cu o echipă gazdă într-un presing agresiv și o mare ocazie a lui Ferreira. Mureșenii sunt din nou superiori și în minutul 26 apărarea gazdelor este făcută șah-mat. Mingea a curs rapid pe traseul Ruxandari- Stoica- Răducu, ultimul îndeplinind o formalitate. Spiritele se încing și echipa lui Lucian Nicușan are 5 faulturi. În minutul 30, Duque este sancționat la o uintervenție în careu advers și Autobergamo beneficiază de o primă lovitură de la 10 metri. Carlao respinge însă cu piciorul șutul expediat de Matei. Mureșenii trebuiau să fie precauți la contacte, dar acest lucru nu se petrece și în minutul 33 Deva beneficiază de un nou 10 metri. Apără din nou Carlao și la faza următoare campionii își dubleză avantajul prin Ribeiro, servit ideal de Szocs. În ultimele cinci minute gazdele scot și ele portarul și mureșenii reușesc să trimită în poarta goală în minutul 38, prin Paulo Ferreira, iar după un minut se desprind la 5-1 prin Szocs, servit de Aguiar. În același minut Deva reduce prin Obadă și are șansa să mai reducă diferența în ultimul minut. O intervenție imprudentă în careu a lui Aguiar a pus de această dată mingea la 6 metri. Carlao era schimbat cu Cătinean, dar acesta n-a mai trebuit să intervină, deoarece Matei a trimis de această dată pe lângă poartă, astfel încât mureșenii reușesc o frumoasă revanșă după meciul pierdut în Supercupă.
City’us a început jocul cu linia alcătuită din Carlao- Ribeiro, Aguiar, Duque și Ferreira. În linia a doua au intrat Stoica, Răducu, Gherman și Szocs, după care au mai evoluat Cătinean, Covaci, Ruxandari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE