Home / Life style / Toţi românii sunt alături de Florin Piersic în aceste momente. Marele actor a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat vestea

Toţi românii sunt alături de Florin Piersic în aceste momente. Marele actor a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat vestea

Distribuie

florin-piersic

Actorii Florin Piersic şi Stela Popescu împreună cu membrii trupei Cargo au fost decoraţi marţi de preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni, prin acordarea Ordinului Naţional ”Steaua României” şi, respectiv, a Ordinului ”Meritul Cultural”. În timpul discursului susţinut după decorare, Florin Piersic a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre actorii care ar trebui si ei onoraţi.

Florin Piersic a amintit că l-a cunoscut pe preşedinte la Sibiu, pe vreamea când era primar. „V-am cunoscut la Sibiu. De-aia când aţi intrat mi-aţi spus prietenul Florin Piersic, pentru că dumneavoastră eraţi un puşti şi eu eram deja actorul care îl jucam pe haiducul lui Şaptecai, pe nu ştiu mai care, şi aţi venit la mine în cabină, după un spectacol în care eu eram foarte bun. Aţi venit, m-aţi îmbrăţişat şi atunci v-am spus aşa, ţin minte până când voi muri – sper să fie târziu de tot (…) Am umblat prin toată ţara asta, am cunoscut primari, nu numai în România, ci şi în alte părţi. V-am spus atunci, ca să mă pun bine cu dumneavoastră, dar nu numai de aia, că sunteţi cel mai arătos şi frumos primar pe care l-am văzut în viaţa mea. Şi atunci dumneavoastră, care aţi avut replică, mi-aţi spus: «Da, şi tu ai fi fost bun de primar»”, a spus Florin Piersic, după ce a fost decorat de preşedinte.

Citește mai multe pe  sursa Gândul.info


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.

Distribuie Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.