Un spital din Sibiu, nominalizat pentru premiul „Instituția anului” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Un spital din Sibiu, nominalizat pentru premiul „Instituția anului”

stire spital sibiuSpitalul de Psihiatrie Sibiu a fost nominalizat pentru premiul „Instituția anului”, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Potrivit unui comunicat de presă transmis marți AGERPRES de către Consiliul Județean, în subordinea căruia se află unitatea, spitalul sibian s-a clasat în topul celor trei instituții românești care sprijină meseria de asistent social.

„Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorge Preda” a fost nominalizată în primele trei din cele 70 de instituții ce sprjină meseria de asistent social, care s-au înscris în competiție. Doresc să felicit conducerea și întreaga echipă a Spitalului de Psihiatrie care a contribuit la rezultatul obținut. Este realmente o onoare atât pentru Spitalul de Psihiatrie, cât și pentru Consiliul Județean Sibiu că sunt recunoscute la nivel național meritele și proiectele compartimentului de asistență socială al spitalului, care au o activitate dificilă și solicitantă, având în vedere profilul medical și social al pacienților cu care lucrează”, a declarat marți, Constantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

De asemenea, activitatea de asistență socială a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu este evidențiată și în cartea care a fost lansată luni, 14 martie, la Ateneul Român, intitulată „Asistența socială, o chemare, o misiune, un destin”. În cadrul volumului, printre cei 30 de asistenți sociali din România care își prezintă activitatea, se numără și Loredana Botea, asistent social principal, care lucrează de 15 ani în cadrul Spitalului de Psihiatrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE