Preşedintele Klaus Iohannis, urări de sănătate transmise regelui Mihai Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Preşedintele Klaus Iohannis, urări de sănătate transmise regelui Mihai

stire iohannisPrincipesa Margareta a discutat, miercuri, 16 martie, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, despre modalităţi de colaborare cu autorităţile şi despre activitatea publică a familiei regale, şeful statului transmiţând urări de sănătate regelui Mihai, scrie News.ro.

„Alteţa Sa Regală Margareta, Custodele Coroanei române, s-a întâlnit astăzi la Palatul Cotroceni cu Excelenţa Sa domnul Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României. Preşedintele a transmis încă o dată urări de sănătate Majestăţii Sale Regelui”, precizează un comunicat al Casei Regale.
De asemenea, custodele Coroanei şi şeful statului au discutat despre activitatea publică a Familiei Regale, în ţară şi în străinătate, dar şi subiecte legate de colaborarea dintre Coroana română şi autorităţile Statului.
Regele Mihai, diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică, a fost externat, marţi, din clinica de la Lausanne unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiind internat timp de 17 zile. În prezent, starea sa este stabilă, dar va fi necesară o lungă perioadă de recuperare sub supraveghere medicală.
Principesa Margareta, întoarsă în ţară din Elveţia în urmă cu o săptămână, şi-a reluat activităţile publice. Ea va merge însă în curând din nou la Lausanne, pentru a fi alături de părinţii săi, regele Mihai şi regina Ana.
Sursa: News.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE