Home / Consiliul Judetean Mures / Sens giratoriu în lucru, în Sâncraiu de Mureş

Sens giratoriu în lucru, în Sâncraiu de Mureş

Distribuie

111Lucrările de realizare a sensului giratoriu din comuna Sâncraiu de Mureş, la intersecţia drumurilor judeţene DJ 135B Târgu-Mureş -Sâncraiu de Mureş cu DJ 152A Târgu-Mureş – Band, au demarat la începutul lunii martie şi sunt finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Mureş.

Conform informaţiilor furnizate de Ionel Ignat, director executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, investiţia se cifrează la suma de 1 milion lei, la care se adaugă TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de maxim patru luni. „Lucrarea a fost adjudecată prin procedură de licitaţie de către asocierea dintre SC Geiger Transilvania SRL şi Media Marketing SRL, având în vedere că a fost vorba de proiectare cu execuţie. Lucrările au început la data de 1 martie 2016, valoarea contractului este de 1.080.913,6 lei, la care se adaugă TVA, iar durata de execuţie a lucrării este de patru luni. Lucrările la sensul giratoriu constă în demolarea a două imobile, canalizarea unui pârâu care trece prin zonă, necadastrat, şi lucrări la infrastructură, suprastructură, cu eliminarea tuturor reţelelor aeriene şi trecerea lor în subteran”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ionel Ignat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Consilierii județeni convocați la ședință

Distribuie DISPOZIŢIA NR.387din 29 noiembrie 2023privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară Preşedintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.