Home / Primaria Targu Mures / O nouă stradă reabilitată în Târgu-Mureş

O nouă stradă reabilitată în Târgu-Mureş

Distribuie

111În cursul zilei de vineri, 18 martie, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, însoţit de consilierul său personal Claudiu Maior, au fost prezenţi pe strada Lavandei unde a avut loc turnarea ultimului strat de asfalt, cel de uzură. „Mă bucur că într-un timp scurt a reuşit societatea să onoreze lucrarea, e o lucrare care va aduce o descărcare a circulaţiei foarte bună, pentru că se face legatura dintr-o parte în alta a oraşului şi cred că este bine şi pentru cetăţenii care li s-au urât să vadă ce înseamnă o stradă nepusă la punct”, a declarat primarul Dorin Florea.

 

De asemenea, verificati

Continuă colectarea deșeurilor voluminoase!

Distribuie Vor fi colectate obiecte de mobilier vechi, saltele, tablouri, cuști pentru animale de companie, …

1 comentariu

  1. PDL-ii astia fac ce fac si inerveaza populatia orasului la cote maxime.Si ce daca ai mai asfaltat o strada d-le,ai facut-o din banii personali?De cand-primarul are consilier-din ce banii plateste asemenea functie.PDL-ilor-duceti-va la BASESCU,la UDREA-unde vreti voi dar nu mai jigniti orasul cu aparitia voastra LA tv-URI si prin ZIARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.