VIDEO: Strategia UDMR pentru Consiliul Judeţean Mureş Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 221 Vizualizări

VIDEO: Strategia UDMR pentru Consiliul Judeţean Mureş

udmr cj
Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a dezvăluit joi, 17 martie, cu ocazia unei conferinţe de presă, strategia stabilită pentru alegerile din 5 iunie 2016 pentru Consiliul Judeţean Mureş. „Săptămâna trecută s-a decis în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Teritoriali algoritmul şi schema listei. Judeţul Mureş, din punct de vedere regional este împărţit în trei regiuni mari, cea de Est – zonele Sovata, Sângeorgiu de Pădure, Acăţari şi Miercurea Nirajului, cea de Vest – zonele Reghin, Sărmaşu, Luduş, Târnăveni, Sighişoara, Band. Sângeorgiu de Mureş şi aşa mai departe şi a treia regiune este municipiul Târgu-Mureş. Am adoptat o hotărâre în care s-a stabilit că în primele 13 locuri pe listă se alocă, câte un loc pentru preşedintele judeţean ceea ce este asigurat prin regulamentul Uniunii, Organizaţia de Femei şi Organizaţia Tineretului – Consiliul Tinerilor din judeţul Mureş, iar celelalte zece locuri se împart după următoarea schemă: patru pentru regiunea de Vest şi câte trei pentru regiunea de Est şi Târgu-Mureş. În săptămânile următoare se vor întâlni Consiliile Regionale şi vor decide în legătură cu persoanele care vor ocupa aceste locuri pe listă. Despre candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean încă nu s-a discutat. De regulă, Consiliul permanent al UDMR Mureş va hotărî mai târziu”, a menţionat Brassai Zsombor.

Target de 100.000 de voturi

Referindu-se la numărul de mandate vizate pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Târgu-Mureş, liderul UDMR Mureş a recunoscut că filiala pe care o conduce are aşteptări mari de la alegerile locale din acest an. „La Consiliul Judeţean mizăm pe 13 locuri, pentru că în momentul de faţă avem 13 consilieri. Ţinta noastră clară, pe care am declarat-o de mai multe ori, este 100.000 de voturi în judeţul Mureş. 100.000 de voturi pe care le-am avut de fapt în 2012. Sigur, UDMR a avut 90.000 şi PPMT cu PCM au avut încă 10.000. Deci dacă unim proiectele noastre politice, atunci eu cred că avem şansa reală de a obţine aceste 100.000 de voturi şi cu aceste 100.000 de voturi sigur majorăm şi numărul de consilier. Cred că minim unul”, a subliniat Brassai Zsombor. „La Consiliul Local Târgu-Mureş zece e numărul minim pe care îl ţintim, dar dacă am putea cădea la comun acord cu PPMT şi ei nu depun listă separată, eu cred că am putea majora şi acolo măcar cu un loc sau chiar două”, a completat liderul UDMR Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bade UDMR-ule -nu-ti mai minti prosti votantii??Vrei voturi,vrei ??Dar vreau si eu sa stiu daca judetul se v-a imbogati cu ceva daca UDMR-ul tau v-a fi la butoane-sau IAR o sa aiba cativa salarii babane-si iar judetul asta v-a ramane in INTUNERIC.Exemplu:Dupa 1989-HARGHITA,COVASNA-prin conducerile judetene deplorabile de atunci pana in zilele noastre traiesc la INTUNERIC,sunt deconectate DE la circuitul Economic al Romaniei-investitorii fug inainte de a fi arsi pe rug,in ciuda faptului ca in acest spatiu s-a nascut poporul roman-descendent de la geto-daci.Dacii erau un popor milostiv,sublim-si in concubinaj cu ronamii lui Traian au creat pe aicea si LIMBA ROMANA.L-a 1200 cand o mica parte din mongoli -din MONGOLIA au trecut pe aceste teritorii-populatia bastinasa i-o trimis cu arcuri si sageti dincolo de TISA-ca pana acolo era TARA LUI MENUMORUTH-dacul.In stepa-ungurii lui ARPAD HUN-mureau de foame-asa ca au trecut la furaciuni si jafuri pe la vecini.Legenda romanului GELU-spune ff clar-:Anonimus-intareste spusele mele??Totussi se mai discuta si acum in ISTORIE-CINE I-O FI FURAT calul lui PISTA-ca el zice ca nem romanii pe unde a mers el??Inseamna ca PISTO-tu nu ai avut nici CAL-Si acum visezi ARDEAL??

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE