Home / Consiliul Judetean Mures / Două poduri din Apold, reabilitate

Două poduri din Apold, reabilitate

Distribuie

111Consiliul Judeţean Mureş a alocat suma de 3,1 milioane lei, plus TVA, pentru reabilitatea a două poduri situate pe Drumul Judeţean DJ 106 limită judeţ Sibiu – Apold – Sighişoara, în zona localităţii Apold.

Potrivit informaţiilor furnizate de Ionel Ignat, director executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, primul pod este localizat la kilometrul 88 + 962, pe Valea Şaeşului, iar lucrarea, în valoare de 2.390.567,2 lei, la care se adaugă TVA, este realizată de SC Prodial SRL. „Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 6 august 2015. Lucrările au fost întrerupte pe perioada iernii şi vor fi finalizate până în luna iunie 2016. E vorba despre schimbarea unui pod metalic cu un pod nou din beton care va avea lungimea de 30,9 metri şi o lăţime de 11,3 metri”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ionel Ignat.

Cel de-al doilea pod este localizat la kilometrul 93 + 487, iar lucrarea, în valoare de 797.500,7 lei, la care se adaugă TVA, este executată de SC Standard SRL. „Lucrările au început la data de 27 iulie 2015, termenul de execuţie este de opt luni, dar am avut o întrerupere pe perioada iernii, astfel încât noul termen preconizat pentru inaugurare este sfârşitul lunii iulie. Podul are 36,1 metri lungime, lățime de 11,3 metri și două trotuare de 1,5 metri fiecare”, a precizat directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Când trecem la ora de vară

Distribuie România va trece de la ora de iarnă la ora de vară 2024. Această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.