Share

Home / Invatamant / Şcoli din Mureş, premiate cu 20.000 de euro la Olimpiadele Kaufland

Şcoli din Mureş, premiate cu 20.000 de euro la Olimpiadele Kaufland

olimpiadele kaufland103 instituții de învățământ din România vor fi premiate cu până la 40.000 de euro după ce au trecut proba Olimpiadelor Kaufland, proiect național organizat de Kaufland România şi Şcoala de Valori prin care am provocat graniţele educației şi implicării sociale.

Sute de activităţi educaţionale

Locul întâi va fi premiat cu 40.000 de euro, locul doi, cu 30.000 de euro, iar următoarele 101 școli din clasament vor fi recompensate cu câte 20.000 de euro fiecare. Premiile vor fi folosite pentru proiecte dedicate școlilor, cu scopul îmbunătățirii actului educațional. Pentru a fi câștigătoare, unitățile de învățământ au format echipe de elevi și dascăli și au desfășurat acțiuni de diferite categorii pentru care au primit punctaje. Întreg procesul de selecție a câștigătorilor a avut la bază un sistem electronic. „În lista şcolilor fruntaşe în olimpiada responsabilităţii sociale se află și Liceul Vocaţional de Artă, Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Şcoala Gimnazială nr. 7, Şcoala Gimnazială „Dacia” din Târgu-Mureş precum și Şcoala Gimnazială „Florea Bogdan”, Liceul Tehnologic „Petru Maior” și Şcoala Gimnazială „Alexandru Ceuşianu” din Reghin, care au cumulat peste 7.700 puncte şi au desfăşurat sute de activităţi educaţionale de la începutul competiţiei”, a precizat Corina Şeler, Head of Marketing & Communication, Şcoala de Valori.

„Din toată inima pentru România”

Peste 1.190 de instituții de învățământ s-au mobilizat începând cu luna septembrie 2015 şi au desfăşurat în total 57.474 de activităţi educaţionale din cele patru domenii de implicare stabilite de programul Olimpiadele Kaufland: mediu – ecologizare, plantare, reciclare etc., sport și sănătate – competiții sportive, gustări sănătoase, cumpărături inteligente etc., creativitate și tradiții – expoziții interne, teatru, dans, design, creații literare etc., ştiință, cultură și educație – vizite culturale sau informative, invenții, prim-ajutor etc.. „Demarat «Din toată inima pentru România», programul Olimpiadele Kaufland este unul de succes și a fost primit cu entuziasm de către profesorii și elevii participanți. Cu toții s-au implicat activ în reușita fiecărui proiect, au pus în scenă piese de teatru, festivaluri de muzică și dans și au învățat ce înseamnă să eficientizeze consumul, dar nu numai. Au învățat să fie o echipă, să urmărească un obiectiv și să-l atingă cu succes. Ne bucurăm că am putut susține comunitățile locale”, a declarat Nicolai Bingenheimer, director general Achiziții Kaufland România.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii examenului de Bacalaureat – …

Share
Share