Snoop Dogg a dat check-in în Bogata de bunăvoie. Vine în România? Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Snoop Dogg a dat check-in în Bogata de bunăvoie. Vine în România?

snoop

 

Bogata este promovată de data aceasta pe bune. Rapperul Snoop Dogg dovedește că are umor într-o postare a sa pe contul de Facebook. Acesta a anunțat în urmă cu câteva ore că va veni în România și a dat check-in în comuna Bogata (foto), de această dată de bunăvoie.

Acum câteva zile, Snoop Dogg a postat pe contul său de Instagram o fotografie din Bogata, Mureș, deși acesta era în acel moment în Bogota (Columbia) pentru festivalul Estereo Picnic.

În aceeași zi, primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat, pentru AGERPRES, că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

„Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, a declarat Laszlo Barta.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE