Share

Home / Social / Voluntariat de Ziua Mondială a Apei

Voluntariat de Ziua Mondială a Apei

voluntariatPersoane custodiate de Penitenciarul Târgu-Mureş vor desfășura luni, 21 martie, activități de voluntariat de igienizare a pârâului Pokloș din municipiu. „Activitatea este ocazionată de celebrarea Zilei Mondiale a Apei și se derulează în colaborare cu Administrația Bazinală a Apelor Mureș. Participarea persoanelor condamnate la acţiuni de acest gen are ca scop dezvoltarea spiritului civic şi a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, formarea unei atitudini pozitive faţă de muncă şi creşterea stimei de sine”, a precizat inspector de penitenciare Ovidiu Rîtea, purtător de cuvânt al Penitenciarului Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tăierea mieilor de Paști: între tradiție și barbarie. Un dialog cu preotul Ioan Fărcaș

O tradiție religioasă bine împământată în mentalitatea românească, omorârea mieilor pentru sărbătorirea Paștelui, reprezintă un …

Share
Share