Home / FC Municipal / Criza ofensivei ASA continuă, cvintetul fruntaș se îndepărtează

Criza ofensivei ASA continuă, cvintetul fruntaș se îndepărtează

Distribuie

asaÎn prima partidă din cea de-a III-a etapă a ply-off-ului Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a cedat cu scorul de 0-1 (0-0) partida disputată vineri seara la Giurgiu cu formația locală Astra, liderul campionatului. Unicul gol al partidei l-a înscris Filipe Texeira, în minutul 50. Partida a început în nota de dominare a gazdelor, care au avut în minutul 5 o primă fază periculoasă, prin Alibec, dar acesta nu a ajuns la mingea trimisă de De Amorim și Stăncioiu a fost atent. Mureșenii au echilibrat imediat jocul și au fost mai prezenți în fața porții adverse. În minutul 7 Ciolacu a reluat cu capul peste centrarea lui Brandan, iar după alte două minute portarul Lung jr. a respins șutul lui Ndoye. În minutul 10 giurgiuvenii au reclamat penalty la o intervenție a lui Matei la Alibec, la o minge la linia de fiund care nici nu mai putea fi ajunsă, după care mureșenii au alte câteva faze periculoase la poarta lui Lung. Printre acestea, o minge salvată de Găman la șutul lui Țucudean, când portarul era învins. Cea mai mare ocazie a reprizei au avut-o totuși giurgiuvenii în minutul 34, când șutul trimis de Boldrin a lovit transversala. Cele două echipe ai intrat la vestiare după o repriză relativ spectaculoasă, dar fără gol.
Un nou gol dintr-o greșeală în apărare
ASA a început bine repriza secundă, dar după nici cinci minute a fost din nou „pedepsită”, la o eroare a apărării. Mureșenii au fost surprinși de degajarea lui Silviu Lung jr. care, în urma unui corner l-a lansat pe Alibec, acesta l-a depășit în viteză pe Mureșan și a trimis plasat pe lângă Stăncioiu. Oaspeții au încercat să revină, dar șutul lui Ndoye nu i-a creat probleme lui Lung, iar Ciolacu a trimis imprecis. În minutul 75 Astra a reclamat din nou o infracțiune asupra lui Alibec. Acesta a scăpat singur spre poartă, Stăncioiu a ieșit mult în afara careului pentru a-l bloca. În ultimul moment acesta a evitat contactul, dar atacantul gazdelor a căzut și a văzut cartonașul galben. Lângă Stăncioiu ajnseseră între timp și doi coechipieri, astfel încât la acea distanță nu se mai putea pune problema ca Stăncioiu să fie considerat ultimul apărărător, ceea ce reclamau gazdele. Până la final ASA s-a străduit să obțină cel puțin un punct, dar la mingea trimisă în plasă de Țucudean acesta a fost semnalizat în ofsaid, iar Lung a intervenit salvator la șutul lui Jazvic. ASA părăsește astfel din nou învinsă terenul, fără să fi reușit să înscrie în play-off, în timp ce Astra rămâne pe prima poziție, cel puțin până la reluarea campionatului, care se întrerupe aproape două săptămâni.
Au evoluat formațiile:
Astra: S. Lung- Queiros, Găman, Oros, Morais, Boubacar,Texeira, Boudjemma (71 Lovin), Boldrin (80 Ioniță), De Amorim (87 D. Niculae), Alibec
ASA: Stăncioiu- Matei, I. Gonzales, Balaur, Pârvulescu, N’Doye (90+2 German), Mureşan, Jazvic, Brandan (46 Dedov), Ciolacu (83 L.Buş), Ţucudean


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

1 comentariu

  1. Ofensiva joaca HORA la Pandurii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.