Share

Home / Business / 133 de expozanţi, la Gastropan 2016

133 de expozanţi, la Gastropan 2016

gastropanRevistele Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, organizatorii Expoziţiei Internaţionale GastroPan 2016 de la Târgu Mureş, au anunţat luni că la cea de-a VIII-a ediţie, care se va desfăşura în perioada 7-9 aprilie, vor participa 133 de expozanţi din 25 de ţări, ocazie cu care pot fi experimentate cele mai noi tehnologii de coacere şi de gătit.

„Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu-Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 133 de expozanţi din 25 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2016. A 8-a ediţie a expoziţiei GastroPan aduce în faţa vizitatorilor combinaţia optimă dintre tehnologie, artă şi inovaţie. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli expoziţionale dispuse pe 7.000 mp”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă transmis luni.

Potrivit documentului, la GastroPan 2016 o serie de furnizori de talie mondială vor expune soluţii şi tehnologii inovatoare, iar vizitatorii vor avea parte de oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri şi de lansări de produse noi. „La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şi a celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii”, precizează comunicatul.

De asemenea, la GastroPan 2016 vor putea fi descoperite produse inovatoare şi piese artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării, iar în cadrul concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şi Tortul Anului 2016.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înființarea punctului de lucru ISU de la Azomureș a redus întârzierile din zona Ungheni-Cristești-Cerghid-Cerghizel-Iernut cu până la 15 minute

Punctul de lucru deschis la Azomureș la sfârșitul lunii martie a adus multe beneficii atât …

Share
Share