Share

Home / Business / Afaceri în creştere pentru Daw Benţa România

Afaceri în creştere pentru Daw Benţa România

1B daw bentaProducătorul de lacuri şi vopsele Daw Benţa România a raportat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane euro, în creştere cu 11% comparativ cu anul anterior, informează Ziarul Financiar.

Speranţe pentru menţinerea trendului pozitiv

Compania Daw Benţa România este un joint-venture între DAW Germania şi omul de afaceri Remus Aurel Benţa şi produce diverse tipuri de vopsele, lacuri, tencuieli, materiale decorative, sisteme de termoizolaţie, vopsele pentru pictură şi pentru copii. „Piaţa a vut o evoluţie pozitivă în 2015, înregistrând o creştere de aproximativ 7% faţă de anul anterior. Există speranţe că trendul pozitiv se va menţine şi în acest an, întrucât se observă o efervescenţă în piaţa imobiliară, pe proiecte private de mici dimensiuni, în lucrările de reabilitare a blocurilor vechi, dar şi pe sectorul investiţiilor în blocuri noi şi zone rezidenţiale”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Remus Aurel Benţa, directorul general al Daw Benţa România, companie care comercializează mărcile Caparol, Alpina, Capatect şi Disbon. „Anul trecut, un aspect important al activităţii noastre a fost implicarea consistentă în proiectele de reabilitări termice realizate în câteva oraşe din ţară. Pentru acest an ne gândim la diverse acţiuni care să consolideze prezenţa noastră în piaţa de profil”, a completat Remus Aurel Benţa.

În prezent, compania Daw Benţa România are peste 230 de angajaţi distribuiţi în mai multe departamente cum ar fi de vânzare, logistică, suport tehnic şi producţie, număr care va creşte în urma unei campanii de recrutări pregătită pentru acest an.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de poliţiştii de la Combaterea Delictelor Silvice

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor  Silvice, împreună cu …

Share
Share