City’us mai trece un obstacol Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

City’us mai trece un obstacol

futsalDupă marea victorie de la Deva din etapa trecută, 5-2 cu Autobergamo, în etapa a XXII-a a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureș a învins duminică seara pe teren propriu cu același scor formația Dunărea Călărași.  Cum era de așteptat, echipa din Călărași a dat o replică bună campioanei și a rezultat un joc deschis, între două echipe care au fost preocupate de joc, cu numeroase faze de poartă și goluri spectaculoase. Campioana s-a impus cu 5-2 (3-2), dar a avut serios de muncit în fața unui adversar mobil, care s-a repliat foarte rapid după ce au pierdut atacul. Golurile mureșenilor le-au înscris Liviu Ruxandari (min. 3), Mimi Stoica (7 – din 6 metri), Fabio Aguiar (13, 33) și Emil Răducu (37). Pentru adversari au înscris Kostic (2) și Kristic (7), al doilea reușind golul în același minut cu mureșeanul Stoica, înaintea acestuia, aducându-și echipa pentru a doua oară în avantaj. Meciul a început cu golul oaspeților, reușit în urma unui corner, Kostic reluând din apropierea porții. Peste numai 1 minut, tot după o fază fixă, Ruxandari a adus egalarea, cu un șut de la 10 metri, care a lovit mai întâi bara. Oaspeții au revenit în avantaj după alte 5 minute, în urma unui contraatac fructificat de Kristic. Egalarea a venit după doar câteva secunde, când Szöcs a fost faultat în careu în momentul în care se pregătea să șuteze, iar Mimi Stoica a transformat cu siguranță lovitura de la 6 metri. City’us a intrat în avantaj la cabine, Aguiar fiind cel care și-a adus pentru prima dată echipa la conducere.

 

Mai puțin spectacol, victorie mai ușor conturată

În repriza secundă târgumureșenii au preferat să păstreze mai mult posesia, ratând în același timp numeroase ocazii clare de gol, în special prin Covaci și Mimi Stoica, care au trimis imprecis din fața porții goale. City a fost mai atentă în apărare, astfel încât Dunărea Călărași nu a reușit să aibă șanse importante de gol la poarta lui Carlao, dar emoțiile nu au lipsit la o diferență minimă. Desprinderea s-a produs abia în minutul 33, când Aguiar a șutat din lateral stânga, iar portarul advers a scăpat mingea în poartă. Până la final, City’us a controlat jocul și a mai înscris o dată prin Răducu, în urma unui contraatac la care oaspeții au jucat cu Al-Ioani portar-jucător, fiind surprinși cu poarta goală.

City’us  rămâne neînvinsă în acest an, iar cu patru etape rămase din sezonul regulat acumulează 50 de puncte și se menține la 1 punct în spatele celor de la Deva și Timișoara, ambele formații impunându-se în această etapă, 4-3 la Muncitorul Reșița, respectiv 4-1 pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc. În etapa următoare, târgumureșenii vor avea un joc dificil la Sfântu Gheorghe, unde Spicom a reușit câteva surprize.

În jocul cu Dunărea, City’us a început cu formula: Carlao- Ruxandari, Mimi Stoica, Răducu, Szöcs. Linia a doua a fost compusă din Ribeiro, P. Ferreira, Aguiar și Duque, iar pe parcurs au mai intrat Covaci, Paulinho și Țipău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE