Horoscop 21 martie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 446 Vizualizări

Horoscop 21 martie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari

horoscop_poza_buna_pentru_azi_72390300

Berbec – Pe zona sănătății sunt posibile intoxicații. Atentie la ce consumați, dar și stres care vă poate afecta sistemul imunitar.

Taur – In sfârșit încheiați un proiect care v-a obligat la o colaborare dificilă, cu o persoană aproape incompatibilă cu voi. Vă veți simți extrem de ușurat.

Gemeni – Și voi scăpțti de ceva care vă submină confortul, și anume de o datorie financiara. Cel puțin o perioadă de timp e cazul sa fiți mai economi.

Rac – Curând veți reuși să plecați într-o mică excursie la care visați de mult. Veți face cunoștințe noi și vei împărtăși impresii foarte diverse.

Leu – Dacă vreți să începeți o cură de slăbire, acum este momentul. Astrele indică stabilitate psihică și un vârf de putere și voință.

Fecioara – S-ar putea să pierdeți încrederea cuiva, pe considerente de… absență. Nu neapărat fizică, ci mai ales din lipsa de implicare emoțională. Decizia vă aparține, dar trebuie să fiți conștient de realitate.

Balanta – Veți fi acuzat de lucruri de care nu sunteți vinovați absolut de loc. Nu încercați să convingeți pe nimeni de acest adevăr, cine se scuză se acuză. Așa că, cea mai bună apărare în cazul vostru, este să vă vedeți netulburat de treabă.

Scorpion – Ceva nu se leaga in planurile voastre, asa ca nu e deloc cazul nici sa fortati lucrurile, nici sa fortati oamenii sa va urmeze ideile neconditionat. Mai asteptati, pana va limpeziti de unde vin piedicile. Cu calm si incredere!

Capricorn – Amintirea unei vechi iubiri vă dă târcoale. Reveniți cu picioarele pe pământ, nu mai e nimic de așteptat de la ea. Mai bine să vă concentrați atenția pe un hobby, pe orice vă face plăcere.

Săgetător – Și voi aveți nevoie de o activitate terapeutică. Cel mai indicat ar fi să conversați despre ceea ce va frământă cu cineva apropiat, de încredere.

Vărsător – Veți fi recompensat pentru timpul și efortul investite într-o sarcină suplimentară la serviciu, scrie radioconstanta.ro. Nu uitati să fiți recunoscător echipei din care ați făcut parte și să vă exprimați public recunoștința față de ea. E o chestiune de etică și respect!

Pești – S-ar putea să vă simțiți onoarea lezată de niște comentarii răutăcioase. Treceți peste tot cu o atitudine superioară; încercând să contracarați bârfele pierdeți mai multă energie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: 
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE