Home / Eveniment / Ziua Mondială a Apei, marcată la Aquaserv

Ziua Mondială a Apei, marcată la Aquaserv

Distribuie

DSC01918 (4)Ziua Mondială a Apei, sărbătorită marți, 22 martie, aduce participanților la evenimentele organizate sub egida Națiunilor Unite oportunitatea de a învăța despre tot ceea ce înseamnă apa, de a se conecta la surse de inspirație și idei pentru acțiuni menite să aducă schimbarea, atât de necesară într-o lume din ce în ce mai preocupată de mediu și conservarea resurselor. Adunarea Generală a ONU a stabilit data de 22 martie pentru marcarea Zilei Apei în anul 1992. În anul 2016, reprezentanții UN-Water au legat apa de activitatea oamenilor în cel mai strâns mod posibil, prin sloganul Water and jobs – Apa şi locurile de muncă. De Ziua Mondială a Apei, oamenii de pretutindeni arată că le pasă și că au puterea de a face diferenţa. În era internetului aceştia sunt inspiraţi de informațiile care circulă în mediul online şi le utilizează pentru a trece la acţiune și a schimba lucrurile. În acest an mesajul Zilei Mondiale a Apei se va concentra pe puterea pe care apa și locurile de muncă le deţin în schimbarea vieţii oamenilor. Aproape toate locurile de muncă sunt strâns legate de apă și de livrarea acesteia în condiții de siguranță către consumatori, iar importanţa apei trebuie conştientizată de toată lumea.

Ca în fiecare an, Ziua Apei va fi sărbătorită şi de Aquaserv, mai ales acum, când meseriile, mai mult sau mai puțin legate de apă, sunt tema anului. Uzinele de apă şi Staţiile de epurare din zona de operare Aquaserv, vor avea porțile larg deschise marți, 22 martie. Însoțiți de agajaţii Aquaserv care le vor explica o parte din munca lor de zi cu zi, vizitatorii vor urma traseul apei în drumul său din râu spre robinete, precum şi cel al apei uzate care odată curăţată ajunge înapoi în râuri”, afirmă reprezentanții S.C. Compania Aquaserv S.A.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Capodopera arhitecturală a Târgu Mureșului reabilitată și (re)inaugurată

Distribuie Monument-emblemă al Municipiului Târgu Mureș, Palatul Culturii, a fost reabilitat în proporții semnificative printr-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.