Home / Timp liber / Farmecul bluesului revine la Sighișoara

Farmecul bluesului revine la Sighișoara

Soul SerenadeAsociația Culturală „Sighișoara Blues Hospital” invită publicul iubitor de blues la o nouă ediție Sighișoara Blues Festival găzduit în perioada 25-26 martie de sala de spectacole Mihai Eminescu. În cadrul evenimentului organizatorii promit două seri cu totul speciale, prima seară, vineri, 25 martie îi aduce în prim plan pe Soul Serenade (România) și Deitra Farr (SUA), iar în cea de-a doua pe americanii Boo Boo Davis și Dwayne Dopsie. Ca și la edițiile precedente, spectacolele vor începe la orele 19.30, cu o durată de 80 de minute pe seară, iar pauza de 30 de minute dintre concerte vine cu o bine meritată sesiune de autografe, poze și discuții interesante cu artiștii. Prețul unui bilet pentru o seară de festival este de 100 ron (două concerte pe seară) și s-au pus în vânzare, putând fi cumpărate de la recepția Hotelului Sighișoara telefon +40265 771000 sau de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea spectacolului. Ediția din acest an îl va avea ca prezentator pe Berti Barbera, prezent în această postură încă de la debutul festivalului în urmă cu peste 10 ani. Tot la capitolul noutăți, ediția din acest an vine și cu un site nou al festivalului http://blues-festival.ro/, unde puteți descoperi atmosfera edițiilor precedente și puteți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute. ”Suntem la ediția a 11-a ediție a festivalului, un drum pe cât de sinuos pe atât de frumos, pentru că am reușit să păstrăm Sighișoara în rândul locurilor frumoase care apreciază acest gen muzical. Am rămas la bluesul tradițional, dovadă sunt trupele invitate în acest an. Ediția din acest an include și o trupă foarte faină de la noi, Soul Serenade care,  cu siguranță va face deliciul publicului. Lucrăm la ediția dein acest an de șase luni, când am avut deja semnate contractele cu trupele din Statele Unite. Ca și noutate, ediția din acest an se bucură și din partea unui sprijin din partea Consiliului Județean, fapt pentru care le mulțumim. Și în acest an capitala bluesului din România continuă să fie la Sighișoara. Ne menținem pe aceeași linie de peste un deceniu, avem aceeași echipă de organizare, același prezentator, aceeași sonorizare, și nu în ultimul rând aceeași bucurie de a aduce mai aproape bluesul de sufletul oamenilor. Invităm publicul să vină să descopere că blues-ul nu este doar un gen de muzică ci o stare de spirit”, ne-a declarat Ioan Lazăr, unul dintre organizatorii Sighișoara Blues Festivalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

https://www.pickpik.com/restaurant-cooking-chef-kitchen-food-professional-13063 Steaua Michelin reprezinta fara indoiala cea mai mare onoare din industria culinara internationala. Unii …