Home / CSU Medicina CSŞ / Final de sezon regulat la volei, „revedere” probabil nedorită de mureșence

Final de sezon regulat la volei, „revedere” probabil nedorită de mureșence

Distribuie

voleiÎn ultima etapă a sezonului regulat din cadrul Diviziei A1 la volei feminin, toate cele trei partide programate pentru ziua de luni, de la aceeași oră, s-au încheiat cu victoria echipelor oaspete la același scor: 3-1. CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a evoluat la Piatra Neamț, unde a cedat primul set în fața echipei locale Unic LPS cu 15-25. Nemțencele mai aveau nevoie de un set pentru a putea spera la prinderea ultimului loc pentru play-off, în speranța că Știința Bacău va lua toate cele 3 puncte la Iași cu Penicilina. Mureșencele și-au respectat însă statutul de vaforite și au câștigat următoarele trei seturi, la 18, 16 și19.

S-au stabilit „perechile” pentru play-off

Același lucru l-a reușit și echipa băcăuană, care a cedat la rândul său primul act, după care a câștigat fără probleme următoarele trei. Această victorie a adus în schimb formației Știința urcarea pe locul 4 și implicit disputarea unei semifinale de campionat, deoarece Dinamo n-a reușit nici ea să obțină un punct pe teren propriu cu CSM Târgovște, în fața căreia a câștigat doar primul set. CSU Medicina încheie sezonul regulat din nou pe locul 6, la un singur punct în spatele celor de la Știința și Dinamo, urmând să întâlnească în prima fază a play-off-ului pentru locurile 5-8 formația CSM Lugoj, după ce bănățencele le-au fost ultimele adversare pe teren propriu a sezonului regulat. Prima întâlnire va avea loc în sala UMF din Târgu-Mureș, sâmbătă, 26 martie, ora 18.00, a doua urmând să aibă loc la pe terenul bănățencelor, după o săptămână, în data de 2 aprilie. În caz de egalitate după două partide, cea decisivă va avea loc din nou la Târgu-Mureș, miercuri, 6 aprilie. Mureșencele vor trebui pe de altă parte să ia în serios aceste întâlniri, deoarece după doar două zile, în 8 și 10 aprilie sunt programate semifinalele și finalele Cupei României. „Medicinistele” vor întâlni în semifinale proaspăta câștigătoare a Ligii Campionilor, CSM București, iar în cealaltă partidă se întâlnesc Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.