Hackerii de la Anonymous avertizează că ISIS a plănuit atacuri în mai multe locuri de pe glob Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Hackerii de la Anonymous avertizează că ISIS a plănuit atacuri în mai multe locuri de pe glob

anonim

Hackerii de la Anonymous anunță că teroriștii ISIS au plănuit atacuri în mai multe orașe din lume. Potrivit acestora, sunt vizate: evenimentele de la Paris; Wrestling Survivor Series, Atlanta; un concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano; University Pastoral Day, Liban; One Day One Juz, Indoneziaevenimentele Bisericii Catolice, „Hristos, Regele universului”, potrivit informațiilor din sursa b1.ro.

„Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă ISIS să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, a transmis Anonymous, potrivit ibtimes.co.uk.

Între timp, MAE a emis o atenționare de călătorie în Belgia și anunță că alerta teroristă a fost ridicată la nivel maxim.

De asemenea, MAE pune la dispoziţia cetăţenilor români afectaţi, precum şi rudelor acestora, contactele telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE