Home / Horoscop / Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Nu este o zi favorabilă pentru a începe o relație sentimentală, la locul de muncă

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Nu este o zi favorabilă pentru a începe o relație sentimentală, la locul de muncă

Distribuie

horo

Berbec

Anumite erori se pot ivi atunci când îți supraestimezi nivelul de energie de care dispui; este o zi în care ușor poți trece peste propriile limite, doar din dorința de a face cât mai multe… De preferat este să nu cedezi tentației de a-ți asuma mai multe îndatoriri decât poți onora. Modifică-ți lista priorităților.

Taur

În cea mai mare parte a zilei ai multe șanse de a fi distras de la ceea ce ți-ai ales drept scop principal în această perioadă. Succesul în ceea ce privește planul material nu mai pare atât de important, spre deosebire de libertatea de care ai putea avea parte. Se pare că este o zi în care nimeni nu poate face greșeala de a-ți spune ca să faci…

Gemeni

De azi începe o perioadă foarte bună pentru tine, în special în ceea ce privește planul social; se pare că invitațiile de a-ți petrece timpul alături de prietenii tăi nu vor conteni să apară. Visele tale incep sa prinda contur si orice schimbare de care ai parte, in special legata de cariera, este binevenita. Incearca sa nu cedezi in fata obstacolelor pe care le intalnesti.

Rac

Probabil că nu ai avut parte de experiențe foarte plăcute sau de recunostință pentru ceea ce ai facut în favoarea altora, în ultima perioadă. Nu este o zi favorabilă pentru a începe o relație sentimentală, la locul de munca. Mai mult, va trebui să ai grijă la modul în care alegi să-ți împărtășești secretele si – mai ales – cui anume i le incredințezi.

Leu

De această dată, progresul facut cu pasi mici este mai “sanatos” decat o avansare brusca, chiar daca aceasta este meritata. Pe de alta parte, faptul ca spui ceea ce ai simti, direct, fara menajamente nu este ceva negativ, desi ar putea fi perceput in acest fel de catre cei cu care dialoghezi. Cu toate acestea, sinceritatea este nepretuita, in relatia ta de dragoste.

Fecioara

Zambesti cu gura pana la urechi; in sfarsit, sunt mari sansele sa recunosti ca Soarele a iesit si pe strada ta. Insa, aceasta zi este excelenta pentru relaxare, in ceea ce te priveste. Si poate ca o vei si transforma intr-una, atat timp cat vei accepta ca nimeni nu este perfect pe aceasta lume…

Balanta

O zi in care putini sunt cei care te sustin si care merg in aceeasi directie ca si tine. Asteapta-te la piedici si la solicitarile altora de ale explica acestora ceea ce intentionezi a face, care sunt motivatiile din spatele actiunilor tale. Singurul mod in care poti rezolva acest tip de probleme, acum, este acela de a le explica cu rabdare, tuturor, ceea ce intentionezi a face.

Scorpion

Cu greu te mulțumesc informațiile pe care deja le-ai descoperit; se pare că ai nevoie de un nou stimulent mental, ceva ce nu se află pe toate drumurile, cu atât mai puțin într-o lectura banala sau intr-un dialog plictisitor. In acelasi timp, evita a pastra in interior ceva ce nu iti este favorabil; furia si supararile, spre exemplu…

Sagetator

Schimbarea este cea de care ai nevoie acum, pentru a fi fericit. Este momentul sa iti reconstruiesti viata, sa nu te mai lasa prada unor iluzii care nu au deloc efecte constructive. O zi in care nu trebuie sa fii nici prea optimist, nici prea pragmatic. Si, chiar daca succesul intarzie putin sa apara, curand vei avea parte de acesta si vei vedea ca a meritat efortul si asteptarea.

Capricorn

Ferește-te a-ți asuma mai multe indatoriri decat este cazul. Apoi, gandeste-te de doua ori inainte sa oferi o informatie – este posibil sa spui ceea ce nu trebuie unora dintre cei cu care interactionezi. Nimeni nu iti poate face nimic atat timp iti dai silinta sa rezolvi treburile in cea mai buna maniera posibil.

Varsator

Este posibil ca ceea ce tu intentionezi a face sa fie blocat, cumva, de cei care au puterea de a face acest lucru. Va trebui sa fii prevazator, sa nu te lasi prada instinctului de moment si nici sa iti transformi oponentii in inamici. Este o zi in care luptele si certurile trebuie evitate.

Pesti

Ai nevoie de echilibru in relatia ta cu persoana iubita. Cu toate acestea, va trebui sa avansezi pas cu pas pentru a te asigura ca nici nu ramai in urma, nici nu il/o faci pe cel/cea de langa tine sa se simta mai prejos decat tine. Este o zi in care trebuie sa respecti parerile celor care iti sunt superiori, urmandu-le sfaturile si recomandarile.

Sursa. jurnalul.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.