Home / Stiri nationale / Kadebostany și Dub Inc la Blaj aLive Festival 2016

Kadebostany și Dub Inc la Blaj aLive Festival 2016

Distribuie

kadebostany-portraits-paris-02Primele anunțuri pentru cea de-a patra ediție a proiectului de revitalizare culturală Blaj aLive Festival din weekendul 18-19 iunie sunt aici: Kadebostany, Dub Inc, Kiril Dzajkovski, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Carla’s Dreams, R.O.A., C.T.C., Golan, When ‘Airy Met Fairy, Say Yes Dog. Prețurile încep de la 80 de lei pentru primele 1.000 abonamente și sunt disponibile în rețelele partenere.

Primul concert Kadebostany din România va fi organizat la Blaj aLive în acestă vară, pe Câmpia Libertății unde vom asculta live Castle in The Snow, un hit radio care rulează neîncetat în FM-ul românesc. Prima formație confirmată pentru festival se bucură de mare succes comercial în România, cu toate că stilul muzical este perfect compatibil cu Blaj aLive. Se spune despre Kadebostany că sunt pe cale de a cuceri lumea.

La Blaj aLive Festival 2016, Dub Inc transmite în direct un mesaj universal pentru toți iubitorii muzicii reggae, dub și dancehall, aproape de zona hip hop, un concert aparte susținut de una dintre cele mai de succes trupe de reggae din Europa.

Pop, Hip-Hop, Rock, Reggae și diverse variații muzicale formează programul celui mai accesibil festival multicultural al țării. Lista completă a artiștilor participanți va fi comunicată în următoarele săptămâni. Au trecut trei ani de când românii revin la fiecare început de vară pe Câmpia Libertății din Blaj pentru a petrece două zile și două nopți de experiențe culturale binevenite pentru dezvoltarea unei comunități de oameni frumoși, uniți și pregătiți să aducă un plus de culoare și valoare în jurul lor.

Blaj aLive Festival promovează libertatea, educația și inovația ca suport tehnologic pentru dezvoltarea culturală și găzduiește în zilele festivalului inițiativele tinerelor organizații, parte din noua revoluție culturală. Marea adunare anuală este acum centrată în jurul unui festival multicultural global dedicat educării tinerilor în spiritul libertăților europene și manifestărilor specifice, pe fondul conservării valorilor culturale naționale omniprezente în orașul în care a răsărit soarele românilor.

Sursă : blajalive.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

România în 2023: Deficit comercial de 29,9 miliarde de euro

Distribuie În 2023, România a raportat un deficit comercial de 29,9 miliarde de euro, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.